Färjestad kopplar greppet – efter matchstraff på Folin: ”Gillar inte att skylla på domarna…”

• News: 19%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Färjestad kopplar greppet i matchserien mot Frölunda • Matchstraff på Frölundas viktiga back.

Frölunda fick visserligen en drömstart på den tredje kvartsfinalen mot Färjestad. Redan efter en minut och 28 sekunder tog gästerna ledningen när Anthony Greco avslutade en snabb spelvändning efter fint förarbete från Isac Born och Jan Mursak.

Göteborgarna var det bättre laget i första perioden – men i mittperioden svängde matchen helt och hållet. Färjestad tog över spelet fullständigt och gjorde två mål inom loppet av en minut. Då ledde hemmalaget samtidigt skotten i perioden med 13–1 och Lasse Johansson hade det riktigt svettigt i Frölundas mål.

Även senaste gången lagen möttes i Karlstad åkte Frölunda på ett matchstraff när Andreas Borgman fick lämna isen efter en knätackling. Färjestad vände den matchen ochEfter Folins matchstraff kunde FBK utöka sin ledning till 3–1 efter ett tungt slagskott i krysset från August Tornberg, som inte hade gjort mål sedan den 3 november.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.

Roger Melin = pajas

Måste vara roligt att fotografera Roger Rönnberg, hans minspel är outstanding 😂

Färjestad och domarna menar ni väl?

Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 30. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Matchstraff och heta känslor när Färjestad vände och vann: ”Ett hjärnsläpp”Matchstraff och heta känslor när Färjestad vände och vann: ”Ett hjärnsläpp” fbkse
Källa: VFSPORTEN - 🏆 13. / 63 Läs mer »

FBK 24/7: Forwardsstjärnan lämnar positiva besked: ”Jag känner mig redo”Forwardsstjärnans positiva besked: 'Jag känner mig redo' fbkse

FBK 24/7: Ladda upp inför kvartsfinal 3 – så var Färjestads måndagsträningForwardsstjärnans positiva besked: 'Jag känner mig redo' fbkse Fy fan va bra 👑👑👑💚🤍

FBK 24/7: Matchdag – så här tränar FärjestadBackgeneralen tillbaka i träning Följ Färjestads morgonvärmning här: fbkse

FBK 24/7: Färjestads blytunga avbräck – stjärnan missar kvällens matchFBK 24/7: Färjestads blytunga avbräck – stjärnan missar kvällens match fbkse

Färjestad återtog ledningen – dubbla smällar för FrölundaFärjestad återtog ledningen i matchserien efter 3–1 i Karlstad. Frölunda riskerar dessutom avstängning på ännu en stjärn
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »