• 50 sec. here
  • News: 23%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Erling Haaland svarade för två mål i 3-0-segern mot Young Boys.Varav att han firade ett som Didier Drogba.'En man som håller sitt ord', skriver Chelsea-ikonen på X.Manchester City är nu klart för åttondelsfinal.

Manchester är klart för avancemang i Champions League och det var Erling Haaland som löste biljetten till åttondelsfinalen. För Manchester City hade inga som helst bekymmer med Young Boys på hemmaplan.

I den 21:e minuten fick Manchester City straff efter att Sandro Lauper fällt Matheus Nunes i straffområdet. Från elva meter var Erling Braut Haaland iskall och satte dit 1-0. Norrmannen firade sitt mål som Didier Drogba och det finns en förklaring till varför. På Ballon d’Or-galan förra veckan utmanade Chelseaikonen Haaland att kopiera firandet, varpå City-stjärnan svarade ”vi får se vid nästa mål”.Precis före paus gjorde hemmalaget 2-0. Phil Foden tog sig runt på högersidan och kunde sedan placera in andra målet i matchen.

Förutom Manchester City är även RB Leizig klart för avancemang från grupp G efter seger mot Röda Stjärnan.Manchester City: Ederson - Lewis, Walker, Dias, Gvardiol - Kovacic, Stones - Foden, Nunes, Grealish - Haaland. Annons Young Boys: Racioppi - Janko, Amenda, Camara, Benito, Garcia - Niasse, Lauper, Ugrinic - Elia, Itten.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer: