• News: 18%

Hammarby If Fotboll Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Jusef Erabi var tillbaka i spel efter två månader. Då blev han tvåmålsskytt på en dryg halvtimme. Trots det blev det endast kryss för Hammarby mot Värnamo i gen

Trots det blev det endast kryss för Hammarby mot Värnamo i genrepet inför allsvenska återstarten.Det var i Halmstad den 25 april som Hammarbys Jusef Erabi gick av skadad. Han missade sedan resten av vårsäsongen.I fjärde minuten nickade han in 1–0 på ett fint inlägg från Simon Strand på vänsterkanten. Efter drygt 30 minuter sköt anfallaren distinkt in tvåan framspelad av Nahir Besara.

Matchen spelades 2x60 med en paus i varje halvlek. I 100:e minuten kvitterade Värnamo genom Kenan Bilalovic. 19-åringens skott tog på Hammarbys Markus Karlsson och ställde Davor Blazeivc i målet. Matchen slutade 2–2. Hammarby återstartar allsvenskan nästa söndag , borta mot Gais. Värnamo tar emot IFK Göteborg samma dag.

Erabi hann göra två mål på fem matcher i allsvenskan, och ytterligare i två i svenska cupen innan han skadade sig.Dovin – Skoglund, Fofana, Vagic, Strand – Tekie, Hammar – Boudah, Besara, Djukanovic – Erabi.Rasheed – Grozdanic, Larsson, Bergh – Winsth, Näsström, Wenderson, Adjei, Zeljkovic – Engvall, Kalu.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 24. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Erabi tillbaka: 'Längtat i sju veckor'STOCKHOLM. Glädjebesked för Hammarby.Jusef Erabi tränar för fullt och siktar på den allsvenska återstarten.- Det har varit en stor längtan, säger han till Fotbollskanalen.
Källa: fotbollskanal - 🏆 41. / 51 Läs mer »

Officiellt: Edvin Kurtulus lämnar HammarbyEdvin Kurtulus lämnar Hammarby. Mittbacken har presenterats av Ludogorets. – Det har varit en stor ära, säger 24-åringen om tiden i Bajen.
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

Hammarby bekräftar: Jösendal saknas mot VittsjöEfter tre raka förluster ska Hammarby försöka studsa tillbaka mot Vittsjö. Då får man klara sig utan en av sina norskor. - Anna Jösendal kommer inte vara med, det kan jag bekräfta, säger Martin Sjögren till Fotbollskanalen.

nu vill Hammarby studsa tillbaka: 'Har hanterat större press'Hammarby har en tuff period, med tre raka förluster bakom sig.På torsdagskvällen är det Vittsjö på bortaplan som gäller.-Vi har press på oss själva givetvis, säger han.

Hammarby bröt förlustsviten – Wangerheim tvåmålsskyttEn förlustsvit på tre matcher är över för Hammarby. De vann nämligen bortamötet mot Piteå med 2-0 på torsdagen.Detta efter dubbla strutar av Ellen Wangerheim.

Uppgifter: Hammarby säljer Adjei till LorientHammarby uppges sälja Nathaniel Adjei till Lorient.Enligt Expressen blir det en rekordförsäljning för Bajen.Övergångssumman sägs vara på 65 miljoner kronor. 'Jag vill inte kommentera något ännu', skriver Bajens sportchef Mikael Hjelmberg till Fotbollskanalen.