• News: 19%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Efter regnkaoset – Öis kryssade mot AFC.

Ni har koll vid det här laget. 19:00 på torsdagen var planen att sparka igång mötet mellan Öis och AFC Eskilstuna. Men vädret hade andra planer.

Domare, ledare och spelare kom överens om att regnet som samlats på planen omöjliggjorde vidare spel under torsdagen. Inte bara det. Med kvarten spelad kunde AFC ta ledningen. Victor Fors höll sig framme på en retur, därifrån satte han bortalaget i förarsätet.Precis när laget såg ut att gå mot halvtidsvila i underläge dök han upp. Ett inlägg från höger hittade nyförvärvet Viktor Lundberg. Helt ensam kunde han skalla in kvitteringen – och sitt första mål i rödblått.

Inbytte Amar Mushin kunde vända runt på en femöring efter att Öis misslyckats med att få undan bollen. Med ett kraftfullt avslut satte han 2–1 till bortalaget.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 25. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Öis match avbröts efter tre minuter – skjuts uppTorsdagens regnovädret över Göteborg ställde till det för Öis. Matchen mot AFC Eskilstuna startade över en timme efter utsatt tid och ställdes sedan in helt. Matchen kan nu spelas på fredag förmiddag i stället. Öis
Källa: GPSporten - 🏆 25. / 53 Läs mer »

Örgrytes möte med AFC Eskilstuna uppskjutet efter oväderTre minuter.Sedan avbröts matchen mellan Örgryte och AFC Eskilstuna i superettan.Anledningen: Oväder. Stäng taket bönder
Källa: fotbollskanal - 🏆 41. / 51 Läs mer »

JUST NU: Djurgården utökar ledningen - Joel Asoro målskyttDjurgården möter Sepsi på bortaplan i den tredje kvalomgången av Europa Conference League.Avspark: 20.00.

Hård S-kritik från Malmö mot Ygeman efter integrationsutspeletSedat Arif (S) ”Problemet är inte etnicitet”.
Källa: sydsvenskan - 🏆 6. / 63 Läs mer »