– på över 40 lokala nyhetssajter och appar från Sydsvenskan i söder till Östersunds-Posten i norr.– alla artiklar på Expressen.se och i Expressen-appen samt e-tidning.– alla artiklar på teknikensvarld.se, mama.se, skonahem.se, alltomresor.se, levaochbo.se, alltommat.se, halsoliv.se och amelia.seDärefter 149 kr/månad. Ingen bindningstid. Avsluta när du vill.

Över 40 lokala nyhetssajter och appar– på över 40 lokala nyhetssajter och appar från Sydsvenskan i söder till Östersunds-Posten i norr.– alla artiklar på Expressen.se och i Expressen-appen samt e-tidning.– alla artiklar på teknikensvarld.se, mama.se, skonahem.se, alltomresor.se, levaochbo.se, alltommat.se, halsoliv.se och amelia.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 44. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Äntligen seger för Ope – 3–2 mot Bele BarkarbyOpe har till slut spräckt sin nolla i segerkolumnen i division 1 norra dam i fotboll, efter 20 spelade matcher. Säsongens första seger kom på bortaplan mot Bele Barkarby, en match som Ope vann med 3–2 (1–1).
Källa: opse - 🏆 44. / 51 Läs mer »

Efter Färjestadsslarv – kvitterat i Löfbergs Arena efter två perioderDet är en mäktig inramning i Löfbergs Arena.
Källa: VFSPORTEN - 🏆 13. / 63 Läs mer »

Ope utklassade Brunflo på hemmaplanOpe fick rejäl utdelning när laget vann på hemmaplan mot Brunflo i division 4 Jämtland/Härjedalen herr i fotboll med 6–1.

Liverpool ny serieledare efter sent avgörandeHar Liverpool hittat stilen igen efter fjolårets misslyckande? Det verkar onekligen så. Merseysidelaget toppar Premier League efter 2–1 borta mot Wolverhampton. Det började dock inget vidare. Hemmalaget tog ledningen redan efter sju minuter genom Hwang Hee-Chan. Men den andra halvleken tillhörde Liverpool. Cody Gakpo kvitterade efter 55 minuter ...
Källa: SvD - 🏆 47. / 51 Läs mer »

Riyyo Atletic upp i topp efter seger mot ElisedalRiyyo Atletic är nu serieledare i division 7 Göteborg B herr i fotboll efter seger, 1-2, borta mot Elisedal. Riyyo Atletic leder serien två poäng före Hermansby. Elisedal ligger på sjunde plats i tabellen.
Källa: GPSporten - 🏆 25. / 53 Läs mer »

Seger för Hittarp mot Nässjö efter tidigt avgörandeHittarp tog ett tidigt grepp om matchen i division 2 västra Götaland herr i fotboll på bortaplan mot Nässjö på lördagen. Laget vann med 2-0 efter att alla mål gjorts under första halvlek.