• News: 22%
  • Publisher: 53%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

En tonåring fixade Frölundas första bortaseger för säsongen. David Edstrom, 18, sänkte serieledande Färjestad i rivalmötet genom att bli straffhjälte i 2–1-segern.

de ämnen och personer som du är intresserad av och skapa på så sätt ett eget nyhetsflöde.ingår i din prenumeration. Det innebär att du kan dela med dig av din prenumeration till resten av din familj. Med ett eget konto kan man anpassa innehållet precis som man själv vill, genom att följa olika ämnen och skribenter samt prenumerera på olika nyhetsbrev.är riktigt bra för dig som uppskattar våra nyheter.

Frölundas Gustav Rydahl brottar ned Färjestads Joel Nyström i rivalmötet som Göteborgslaget vann. Bild: Tommy Pedersen/TTDavid Edstrom, 18, sänkte serieledande Färjestad i rivalmötet genom att bli straffhjälte i 2–1-segern.Han överlistade Färjestads Carl Lindbom – precis som Edstrom utlånad av Stanley Cup-mästaren Vegas – via ribban.

Per Åslund gav Färjestad ledningen med 1–0 i första perioden när han snyggt prickade krysset bakom Frölundamålvakten Lasse Johansson. Frölunda fick ett jätteläge i tredje perioden när Malte Strömwall fick straff sedan han själv hakats upp i friläge.Färjestad hade ett 2–1-mål inne, men Oscar Lawners mål dömdes bort efter videogranskning då hemmalagets Joel Kellman stod i målgården och ansågs ha stört Lasse Johansson.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 25. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Edström straffhjälte för Frölunda mot Färjestad2022 vann Gustav Rydahl SM-guld med Färjestad. På lördagskvällen var han tillbaka i Karlstad – den här gången i Frölundas tröja. Då möttes han av en hånfull banderoll från Färjestads supportrar.
Källa: SportExpressen - 🏆 30. / 51 Läs mer »

Ishockey: Frölundas Carl Klingberg fick matchstraff mot LinköpingBroc Little gav Linköping ledningen hemma mot Frölunda. Sen sänktes han av Carl Klingberg – som fick matchstraff. – Det är helt felaktigt, säger SVT Sports expert Jonas Andersson.
Källa: SVTSport - 🏆 29. / 51 Läs mer »

Massavhopp från Frölundas supporterföreningHundratals medlemmar har lämnat Goa gubbar. Nu riktar flera avhoppare skarp kritik mot föreningens ledning och deras sätt att hantera pengar. Och Frölunda HC
Källa: GoteborgsPosten - 🏆 45. / 51 Läs mer »

Följ med på Frölundas supporterresaDet händer saker när Frölundas supportrar för allra första gången ska åka på bortaresa. En viktig person försover sig, bussen går sönder – och en kapten är helt

På is med Färjestad i augusti – nu tillbaka som motståndare för första gången: ”Jäkligt kul”Erik Thorell om återkomsten till Värmland som Frölundaspelare – och kompisen Tomáseks succéstart i FBK´: ”Inte förvånad”
Källa: VFSPORTEN - 🏆 13. / 63 Läs mer »

Andra raka strafförlusten för Färjestad – som fick bortdömt mål i tredje periodenOavgjort efter tre perioder och förlängning.