”Domaren verkar inte vilja att vi ska göra mål”

• 7 sec. here
  • 4 min. at publisher

Allsvenskan I Fotboll Nyheter

Malmö Ff,Aik Fotboll

MALMÖ. AIK blev helt överkörda av Malmö. Dessutom fick man tre skador under matchen. – En pinsam match av oss, säger Ioannis Pittas.

– En pinsam match av oss, säger Ioannis Pittas.under söndagseftermiddagen. Redan efter en halvlek på Eleda Stadion hade hemmalaget 3–0 på tavlan efter att Erik Botheim, Isaac Kiese Thelin och Sergio Pena, med hjälp av en motståndare, svarat för målen.

Situationen han pratar om är den frispark AIK fick till höger om Malmös straffområde efter elva minuter.

Malmö Ff Aik Fotboll

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 24. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Fotboll: Malmö FF körde över AIK – Sebastian Nanasi med drömträff i segernMalmö FF fortsätter övertyga i allsvenskan. Mot AIK på hemmaplan kom den sjätte raka segern. Med en drömträff från Sebastian Nanasi och en klack från Isaac Kiese Thelin skrev slutresultatet till 5-0.
Källa: svt - 🏆 37. / 51 Läs mer »

Kurtulus svar efter Janssons nidramsa: 'Det är så mycket Malmö, Malmö'MALMÖ. Malmö FF besegrade Hammarby med 2-0. Efteråt sjöng Pontus Jansson en nidramsa framför fansen. - Vill han sjunga den, kul för honom, säger Bajens Edvin Kurtulus. - Hade Hammarby vunnit så hade det varit exakt samma från deras sida, svarar Jansson.
Källa: fotbollskanal - 🏆 41. / 51 Läs mer »

Abols körde på domaren: ”Jag vill be om ursäkt”Rögle vann match två mot Växjö och leder med 2–0 i matcher. I första perioden lyckades Rodrigo Abols fälla domaren Tobias Björk. Men lettländaren tror han klarar sig undan avstängning. – Det hade fan varit tråkigt att bli avstängd, säger han.
Källa: Expressen - 🏆 19. / 63 Läs mer »

Tennis: Stjärnan Daniil Medvedev i gräl med den svenske domaren Mohamed Lahyani: ”Du ser ingenting”Den hetlevrade ryske världsstjärnan Daniil Medvedev hamnade i gräl med den svenske domaren Mohamed Lahyani i Monte Carlos storturnering. – Trots hawk-eye ser du ändå ingenting, skrek Medvedev upprört.
Källa: svtnyheter - 🏆 23. / 59 Läs mer »

Kalle Östman riskerar avstängning – körde på domarenLeksands Kalle Östman är anmäld till disciplinnämnden – för att ha knuffat omkull domaren. Nu riskerar han att stängas av och missa måndagens ödesmatch mot Frölunda.

Ishockey: Leksands Kalle Östman knuffade domaren – stängs av tre matcherLeksands forward Kalle Östman stängs av i tre matcher efter en domarknuff. Det var i den femte kvartsfinalen mot Frölunda som han åkte in i domaren som ramlade omkull. Östman missar nu resten av kvartsfinalserien.