• 48 sec. here
  • News: 22%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

STOCKHOLM. Djurgården besegrade Degerfors med 3-0.Nu blir det derby mot AIK i semifinal.- Det är en dröm för oss alla att spela derbyn, säger Djurgårdens Besard Sabovic.

Det var väldigt mycket Djurgården i den första halvleken. Hemmalaget tryckte ner motståndaren, och det var framför allt mycket Samuel Leach Holm.

Fyra minuter senare drog Leach Holm en hård frispark strax utanför straffområdet som målvakten Wille Jakobsson problem med och styrde ut till hörna. Leach Holm sprang ut och slog hörnan som Marcus Danielson nådde högst på, men nicken gick över. Annons Piotr Johansson fick den sista chansen i första halvlek. Samuel Dahl slog ett inlägg från vänster som gick över alla och vid bortre stolpen stod Piotr Johansson helt ensam. Han fick tid på sig innan han sköt, men bollen gick utanför.- Vi har inte gjort mål än. Det är problemet. Vi har skapat chanser för att göra både två och tre. Lite dåligt tålamod stundtals.

Hörnan slogs, rensades undan och tillbaka till Gulliksen. Han tittade upp och slog en perfekt passning in i straffområdet där Danielson hoppade upp och nickade in 1-0.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 41. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Uppgifter: AIK och Djurgården i dragkamp om MickelsonAIK har för avsikt att förstärka på ytterbackspositionen och enligt Expressen är Djurgården på väg att sälja ytterbacken Rami Kaib till Elfsborg.
Källa: fotbollskanal - 🏆 41. / 51 Läs mer »

Djurgården kommer möta Tottenham i Stockholm: 'De är helt med på idén'Djurgården ska möta Tottenham. I en träningsmatch. I Stockholm.- Det kommer att ske inom de närmaste åren, säger sportchef Bosse Andersson till Fotbollskanalen.

Nasiru Moro klar för Degerfors27-åriga Nasiru Moro har skrivit på ett tvåårskontrakt med Degerfors efter att ha lämnat Örebro SK. Moro anslöt till ÖSK från kroatiska HNK Gorica sommaren 2021.

Degerfors med styrkebesked - vann med 5-0 mot ÖrgryteDegerfors kom med ett styrkebesked i sin premiär av svenska cupen.Klubbens stod för en utklassning på Stora Vallas b-plan när de vann mot Örgryte med 5-0

Ledare: Degerfors hade helt rätt – Reinfeldt förstår inte fotbollen”Reinfeldt verkar inte förstå att fotboll är en folkrörelse”
Källa: VFSPORTEN - 🏆 13. / 63 Läs mer »

Lustgas förbjuds på allmän plats i DegerforsDegerfors kommun inför ett förbud mot att använda lustgas på offentlig plats, rapporterar P4 Örebro.
Källa: dagensnyheter - 🏆 7. / 63 Läs mer »