Assist för Granqvist i första matchen på nio månader

• 📰 sportbladet
  • 22 sec. here

Sverige Rubriker Nyheter

Assist för Granqvist i comebacken

Andreas Granqvist var tillbaka på en fotbollsplan i matchställ för första gången på närmare nio månader.Landslagsveteranen stod för en fin assist efter blott sju minuters spel i träningsmatchen mot Mjällby.Sedan dess så har inte Helsingborgs landslagsveteran och försvarsgeneral varit i speldugligt skick.

Just Loeper agerade i andra halvlek framspelare till Anthony van den Hurks 2–1-mål, efter att Maif hunnit emellan med en kvittering via Daan Klinkenberg innan pausvilan. Matchen slutade 2–2, efter att Viktor Gustavsson kvitterat på nytt för Mjällby med tio minuter kvar. Detta på ett, framförallt under andra halvlek, minst sagt snöruskiga förhållanden på Olympiafältet.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 24. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Zibanejad med två assist i Rangers segerNew York Rangers tar en tidig ledning mot Boston Bruins! Se klassikermötet i NHL direkt i SVT2 eller via länken nedan när ”Månadens match” är tillbaka i SVT. 🔗 Ett annat tandem par som borde nämnas är mnwild Kaprizov och Zuccarello.
Källa: SVTSport - 🏆 29. / 51 Läs mer »

Sverige vann – assist av Zlatan i comebackenSVT Sport - Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT. Zlatan var sämst på plan. Isak överlägsen.

Seger mot Georgien – Ibrahimovic med assist i svenska comebacken - DN.SESverige inledde VM-kvalet med en seger mot Georgien – Claesson gjorde 1-0 efter framspelning av Ibrahimovic.
Källa: dagensnyheter - 🏆 7. / 63 Läs mer »

Frida Karlsson och Linn Svahn klara för OS-debut – sex längdåkare redan uttagnaNio månader kvar till OS i Peking Då presenterade Sveriges olympiska kommitté, SOK, de sex första namnen. Det är sex längdskidåkare.
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »