• 7 min. at publisher
  • News: 30%

Sport Nyheter

Arsenal,Luton,Premier League

Arsenal vann med 2-0 mot Luton och tog över förstaplatsen i tabellen i Premier League. Martin Ødegaard och Daiki Hashioka gjorde målen för Arsenal.

Hemma mot Luton kom en bekväm 2–0-seger som tog laget till förstaplatsen i tabellen – åtminstone i ett dygn framöver. Du vet väl att du kan skapa ett gratiskonto på DN? Som inloggad kan du ta del av flera smarta funktioner.Martin Ødegaard vänstersköt ledningsmålet i 24:e minuten, efter fint växelspel med Kai Havertz. Ännu mer andrum fick Arsenal när Daiki Hashioka styrde in 2–0 i eget mål strax före pausvilan.

Segern gör att Arsenal står på 68 poäng med åtta matcher kvar att spela i kampen om seriesegern i Premier League. Liverpool har i sin tur 67 poäng och har goda möjligheter att återta serieledningen när man på torsdagskvällen tar emot jumbon Sheffield United på Anfield.Manchester City vill också vara med och slåss om ligabucklan och tog sig upp på 67 poäng när tabellfyran Aston Villa, med svenske Robin OIsen mellan stolparna, besegrades med 4–

Arsenal Luton Premier League Fotboll Seger

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 7. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

JUST NU: Haaland kritiseras efter miss - dödläget står sigManchester City och Arsenal möts i Premier League.Avspark: 17.30.
Källa: fotbollskanal - 🏆 41. / 51 Läs mer »

Arsenal till kvartsfinal i Champions League efter straffrysareArsenal är i Champions League-kvartsfinal för första gången på 14 år. Det blev högdramatiskt när man vände underläge och slog ut Porto på straffar hemma i London. Målvakten David Raya blev den store hjälten med två avgörande straffräddningar.
Källa: SportExpressen - 🏆 30. / 51 Läs mer »

Fotboll: Arsenal till Champions League-kvartsfinal efter straffdramaTill slut kunde inget annat än straffar skilja Arsenal och Porto åt i den andra åttondelsfinalen i Champions League (1–0 i matchen och 1–1 totalt). Där drog Arsenal det längsta strået, tack vare målvakten David Raya som räddade två straffar, och säkrade en kvartsfinalplats.
Källa: SVTSport - 🏆 29. / 51 Läs mer »

Experten: 'Arsenal är ett vinnardrag i Champions League'Champions League-kvartsfinalerna är lottade och det råder inget tu tal om vilken halva som är den mest högoktaniga i slutspelsträdet. PSG, Barcelona, Atlético Madrid och Dortmund får ursäkta, men när Manchester City, Real Madrid och Bayern München tar plats på andra halvan finns det inte mycket att säga.

Största vändningen i Premier League på 20 år • Se här!Luton gick in i halvlek med en tremålsledning. Då stod Bournemouth för en osannolik vändning och vann med 4–3. Den största vändningen i Premier League på över 2
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

Experten: 'Därför kommer Spurs topp fyra i Premier League'Toppstriden är extremt tight i Premier League och lär säkert svänga flera gånger om innan säsongen går i mål. Bortsett från Tottenham har nästan samtliga topplag Europaspel att fokusera på under våren. Det tror jag kan gynna Ange Postecoglou och company.