Arsenal vann Londonderbyt – rycker i toppen

• 62 sec. here
  • News: 28%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Dejan Kulusevski föll och ville ha straff. I stället kontrade Arsenal och gjorde mål. Ligaledaren vann Londonderbyt mot Tottenham med 3–2. – Det är inte bra nog, helt enkelt, säger experten Martin Åslund i Viaplay.

Bortalaget fick en drömstart efter en kvart. Pierre-Emile Höjbjerg nådde högst på en hörna och skarvade in bollen. Dessvärre för dansken i eget nät.”Spurs” svenske stjärna Dejan Kulusevski dribblade sig in i Arsenals straffområde, krokade i ett Arsenal-ben, föll och ropade på straff.

Domaren Michael Oliver viftade avvärjande och i stället kunde Arsenal kontra och sätta 2–0 genom Bukayo Saka. – Jag tycker ju det där ska vara straff. Det är synd att det straffar Kulusevski för att han försöker stå upp. Sedan tycker jag Tottenham får skylla sig själva med de två hörnmålen de släpper in. Det är inte bra nog, helt enkelt. Men i den sekvensen har de faktiskt lite oflyt, säger experten Martin Åslund i Viaplay.Kai Havertz knoppade in 3–0 i den 38:e minuten.

I den andra halveken fick Tottenham lite kontakt när Arsenal-målvakten David Raya bjöd Cristian Romero på ett reduceringsmål. Och än mer nerv blev det när ”Spurs” tilldömdes straff i 87:e minuten och Son Heung-Min dundrade in 2–3-målet.Arsenal höll undan, vann med 3–2 och befäster därmed sin position som Premier Leagues serieledare. Ner till tvåan Manchester City har man fyra poäng. City har dock två matcher färre spelade.Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 19. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Efter alla bakslag - Arsenal vinner LondonderbytTisdagens Topptips täcker engelsk fotboll hela vägen mellan Premier League och League Two. Arsenal - Chelsea och Leicester - Southampton är tillsammans med cupreturen mellan Lazio och Juventus fighterna som sticker ut allra mest.
Källa: fotbollskanal - 🏆 41. / 51 Läs mer »

Kulusevski utbytt i paus – och kritiserad: 'Fick betala priset'Tottenham lyckades till sist vända mot Luton. Något som man lyckades med utan Dejan Kulusevski på plan. - Han fick betala priset när (Brennan) Johnson ersätter honom, konstaterade Sky Sports Declan Olley när svensken byttes ut i paus.

Uppgifter: Napoli siktar in sig på KulusevskiDejan Kulusevski är ordinarie i Tottenham och har talat gott om tränaren Ange Postecoglou. Svensken diggade även förre Spurs-tränaren Antonio Conte. Och Conte kanske är på väg tillbaka till fotbollen.

Arsenal-Bayern Münih maçı 2-2 berabere bittiArsenal ve Bayern Münih arasındaki Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçı 2-2 berabere sonuçlandı.

Inhopparen frälste Arsenal – räddade oavgjort mot Bayern MünchenKvartsfinal i Champions League mellan Arsenal och Bayern München. Då räddade inhopparen Leandro Trossard oavgjort för Londonlaget. Dubbelmötet är nu helt öppet – inför returen i München.
Källa: SportExpressen - 🏆 30. / 51 Läs mer »

Tuff konkurrens för Blackstenius i Arsenal: 'Har gjort någonting med mig'GÖTEBORG. Sverige möter Frankrike i ett EM-kval på Gamla Ullevi på tisdagskvällen.Inför matchen ställde Stina Blackstenius upp i en längre intervju om uteblivna mål, situationen i Arsenal och vad som händer när kontraktet går ut. - För mig har det varit tufft i perioder, definitivt, säger hon till Fotbollskanalen.