• 📰 sportbladet
  • 39 sec. here
  • News: 19%

Sverige Rubriker Nyheter

Likaläge efter första halvlek. Sedan stod Runar Runarsson för en rejäl målvaktstavla när Manchester City slog ut Arsenal ur ligacupen. – Alla gör misstag. Nu måste vi stötta honom, säger Arsenals tränare Mikel Arteta efter matchen.

Sedan stod Runar Runarsson för en rejäl målvaktstavla när Manchester City slog ut Arsenal ur ligacupen.Det vill sig inte för Arsenal och Mikel Arteta.

Senast laget tog en seger i Premier League var den 1 november i bortamötet med Manchester United. 14 omgångar in i ligaspelet ligger nu Londonklubben fyra poäng från nedflyttningsplats.City öppnade målskyttet redan i den tredje matchminuten, men Arsenal skulle dock utjämna. Efter en halvtimmes spel mötte Alexandre Lacazette Gabriel Martinellis inlägg med pannan och nickade in kvitteringen.

Fyra minuter senare kom ytterligare ett Manchester City-mål, genom Phil Foden, innan försvararen Aymeric Laporte nickade in slutresultatet 4–1 i den 73:e minuten.Vidare är också Championshiplaget Brentford – med Saman Ghoddos och Pontus Jansson i laget – som besegrade Newcastle med 1–0.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 24. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Manchester United och Villarreal till Europa League-final efter målkalas och dramaReturmötet med Villarreal blev mållöst hemma på Emirates. Arsenal är därmed utslaget ur Europa League. – Det försvagar deras status, säger den förre stormålvakten Rami Shaaban.
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

Fred syndabock i FA cup-uttågetFred stod för en rejäl blunder när hans Manchester United åkte ut ur FA Cupen. Brassen serverade Kelechi Iheanacho som gjorde 1–0 för Leicester som nu är vidare till semifinal. – En passning man ska klara i pojklagsfotboll, säger Pontus Kåmark i Viaplay.

Tomasson efter cupmissen: ”Tappat vår bäste målskytt från förra året”Men Isaac Kiese Thelin inte avgörande för uttåget, menar MFF-tränaren.
Källa: sydsvenskan - 🏆 6. / 63 Läs mer »

Bars ut på bår – då fick han rött kortI november 2019 fick Unai Emery sparken från Arsenal. På torsdagskvällen fick han sin revansch. Hans Villareal slog London-klubben med 2–1 i Europa Leagues semifinal.

Häcken vidare i svenska cupen – IFK Norrköping utslagetMålrikt, chansrikt, högoktanigt. Och till slut ett gästande BK Häcken som fick sista ordet på östgötsk mark. Norska Häckennyförvärvet Tobias Heintz blev kvartsfinalshjälte för Hisingenlaget i 2–3-segern borta mot IFK Norrköping.