• 48 sec. here
  • News: 23%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Arsenal var rejält illa ute mot Chelsea. Men efter två sena mål räddade Mikel Artetas lag oavgjort på Stamford Bridge.

Det såg länge ut som att hemmalaget Chelsea skulle gå segrande ur lördagens Londonderby på Stamford Bridge. Cole Palmer gav Chelsea ledningen på straff efter en kvarts spel.

När sedan Mychajlo Mudryks misslyckade inlägg seglade in i mål bakom David Raya i Arsenals mål såg Chelsea ut att gå mot tre tunga derbypoäng.I den 77:e minuten bjöd hemmalagets målvakt Robert Sanchez tillbaka efter Rayas målvaktstavla. Sanchez stod för ett slarvigt uppspel rakt upp i planen. Där dök Arsenals Declan Rice upp och placerade in reduceringen i ett öppet mål. Bara ett par minuter senare slog Arsenal till igen. I den 84:e minuten slog Bukayo Saka ett inlägg mot bortre stolpen där Leandro Trossard dök upp och tryckte in kvitteringen.

Matchen slutade 2-2. I och med det går Arsenal upp på andra plats i tabellen med samma poäng men med sämre målskillnad som Manchester City. Både Arsenal och City kan däremot få se sig passerade av Tottenham som möter Fulham på måndag kväll.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 19. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

JUST NU: Mudryk slår till mot Arsenal: 'Han tur har vänt'Londonderby mellan Chelsea och Arsenal i Premier League.Avspark är 18:30.
Källa: fotbollskanal - 🏆 41. / 51 Läs mer »

JUST NU: Chelsea tar ledningen i derbyt - Palmer från straffpunktenLondonderby mellan Chelsea och Arsenal i Premier League.Avspark är 18:30.

JUST NU: Saka tillbaka - startar i derbyt mot ChelseaLondonderby mellan Chelsea och Arsenal i Premier League.Avspark är 18:30.

Ryktet: Liverpool överens med OsimhenNapolis skyttekung Victor Osimhen, 24, har kontrakt till 2025, men spekuleras vara aktuell för en flytt till England, då Arsenal, Chelsea och Liverpool uppges visa intresse.

Uppgifter: Roma överväger ChalobahChelsea-försvararen Trevoh Chalobah, 24, kopplades i somras ihop med en flytt till klubbar som Bayern München, Inter och Tottenham, men efter många om och men blev det inte en övergång. I stället rapporteras både Chelsea och Chalobah vara inställda på en skilsmässa i januari, då spelaren inte har kommit till spel i en enda match den här säsongen.

- Arsenal tar en viktig segerÄNTLIGEN är Premier League och The Championship tillbaka på Stryktipset! Landslagsfotbollen ligger på is en månad framöver och när de brittiska öarna tinas upp får vi inte mindre än sju PL-matcher att brottas med denna lördag. Londonderbyt på Stamford Bridge sticker ut och jag kan knappt bärga mig till helgen.