AIK vidare efter straffdrama – undvek fiasko • Det väntar nu

• 📰 sportbladet
  • 19 sec. here

Sverige Rubriker Nyheter

AIK slog ut Shkendija – vidare i Conference League

Mötet med nordmakedonska Shkëndija blev en jätterysare där straffar avgjorde.Väl där kom AIK till spel utan Nabil Bahoui, Alexander Milosevic och John Guidetti .Halvvägs in i den första halvleken orsakade Sichenje Collins en straff som Ferhan Hasani tog hand om och pangade in 1–0 till Shkëndija.Där och då låg AIK alltså under dubbelmötet med 1–2 och gick mot ett praktfiasko.

– Första halvlek är under all kritik. Det är bara ett lag som klarar av att spela fotboll och det laget är inte AIK, sa Simon Bank i Sportbladets studio.– Misslyckas AIK här så är det en bortkastad chans av episka proportioner, sa Per Bohman.I den 54:e minuten kvitterade Yasin Ayari och dramat gick sedan hela vägen till straffar.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 24. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

JUST NU: Shkëndija tar ledningen - AIK illa ute i ECL-kvaletAIK gästar Shkëndija i Europa Conference League-kvalet. Matchen pågår, avspark var klockan 20.00 på Toše Proeski Arena. Och vem pratar med domaren? 😁 Oj straff emot sig 😲 de är inte vana med det hahaha AIK är lite som den där pappan som lovar sitt barn dagen innan julafton att han ska få julklappen han önskat sig. Men på julaftonsmorgonen ligger han på köksgolvet utslagen i sina spyor med en tom whiskeyflaska bredvid sig.
Källa: fotbollskanal - 🏆 41. / 51 Läs mer »

Bartosz Grzelak om AIK:s problem: ”Det har vi saknat”För första gången börjar supportrar ställa sig frågan: Är Bartosz Grzelak verkligen rätt man för AIK? – Jag tror att man vill ha ett visst ledarskap från sin tränare som supporter. När man åker med ett flygplan så vill man inte att piloten ska få panik när det blir lite turbulens, säger han till Sportbladet inför returen mot FK Shkëndija.
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

Beskedet: Djurgården straffas med dryga böter av UefaDjurgården straffas av Uefa efter matcherna mot HNK Rijeka i Europa Conference League-kvalet. Blåränderna får betala drygt 335 000 kronor i böter. För lite! Hoppas lika mycket till efter kvällens match! Mafia

JUST NU: Dif vänder mot Sepsi - stormar mot ECL-playoffetDjurgårdens IF tar emot Sepsi i Europa Conference Leauge-kvalet. Matchen pågår, avspark var klockan 19.00 på Tele2 Arena. Härliga DIF!

Djurgårdens nya succé i Europa – nu väntar avgörande möteTvå mål borta, två mål hemma – Joel Asoro sköt Djurgården vidare till playoff mot Apoel FC. Asoro hyllades stort av trän Kommer ni släppa hela matchen i efterhand för oss med Plus? Skulle gärna se om den på TV också 💛❤️💙

Halva Europa torkarNågra av de platser som är hårdast drabbade är Spanien och Frankrike – även i delar av norra Sverige bedöms läget som akut Det finns vatten i kranen. Såklart ska 🇸🇪 vara med när andra länder har det svårt på riktigt 👏 Detta har aldrig hänt förr förstås?
Källa: Aftonbladet - 🏆 5. / 63 Läs mer »