• 4 min. at publisher
  • News: 26%

Allsvenskan I Fotboll Nyheter

Aik Fotboll,Ifk Norrköping

Storförlust senast mot Malmö. I dag blev det i stället en storseger för AIK som vann med 6–2 hemma mot IFK Norrköping. – Ett fantastiskt resultat, säger AIK:s

Med 0–5 mot Malmö förra veckan färskt i minnet var AIK fast beslutet att vända blad när Norrköping gästade Friends arena.AIK fick precis den start laget ville ha och i första halvlek gjorde hemmalaget tre obesvarade mål genom Dino Besirovic, Mads Thychosen och Ioannis Pittas.

Fem minuter senare kom nästa mål för bortalaget när Arnor Traustason fick på en praktträff och dunkade in bollen i nät via ribban och in. En bekväm AIK-ledning hade helt plötsligt förvandlats till något helt annat och Norrköping tryckte på för en kvittering. Men i stället skulle det bli ett till AIK-mål när Ismaila Coulibaly tråcklade sig in i straffområdet där han satte sitt första mål för laget.– Vi hade inte ett bra resultat förra veckan. Hela den här veckan har vi tränat och tänkt att vi ska göra många mål för att studs tillbaka. Det var en jättebra laginsats, säger Coulibaly.

Aik Fotboll Ifk Norrköping

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 24. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

IFK Norrköping överkört av AIK på Friends ArenaAIK hade en drömhalvlek hemma mot Norrköping. Efter första 45 ledde laget med 3–0 – och vann med totalt med 6–2. – Det är en katastrof, säger Norrköpings Arnor Traustason i Discovery +.
Källa: Expressen - 🏆 19. / 63 Läs mer »

Fotboll: AIK körde över IFK Norrköping – efter kollaps i den första halvleken: ”Katastrof”AIK har studsat tillbaka efter 5–0-förlusten senast mot Malmö FF. De svartgula körde över IFK Norrköping (6–2) efter en kollaps från bortalaget i den första halvleken. – Katastrof. De spelar ut oss helt och vi har inga svar, sa Arnor Traustason i Discovery+.
Källa: svt - 🏆 37. / 51 Läs mer »

Fotboll: Malmö FF körde över AIK – Sebastian Nanasi med drömträff i segernMalmö FF fortsätter övertyga i allsvenskan. Mot AIK på hemmaplan kom den sjätte raka segern. Med en drömträff från Sebastian Nanasi och en klack från Isaac Kiese Thelin skrev slutresultatet till 5-0.

Fotboll: AIK:s Ismael Diawara får guldmedalj efter Malmö FF:s finalvinstMalmöspelarna tilldelades guldmedaljer efter cupvinsten. Och en medalj kommer att skickas till en AIK:are. – Det är sjukt, säger Ismael Diawara till SVT Sport.
Källa: SVTSport - 🏆 29. / 51 Läs mer »

Kurtulus svar efter Janssons nidramsa: 'Det är så mycket Malmö, Malmö'MALMÖ. Malmö FF besegrade Hammarby med 2-0. Efteråt sjöng Pontus Jansson en nidramsa framför fansen. - Vill han sjunga den, kul för honom, säger Bajens Edvin Kurtulus. - Hade Hammarby vunnit så hade det varit exakt samma från deras sida, svarar Jansson.
Källa: fotbollskanal - 🏆 41. / 51 Läs mer »

Lufthansa gör storförlust och sänker årsprognosen efter strejkerLufthansa rapporterar ett preliminärt justerat rörelseresultat på -849 miljoner euro, motsvarande drygt 9,8 miljarder kronor, i det första kvartalet, jämfört med en förlust på 273 miljoner euro under motsvarande period i fjol.
Källa: dagensindustri - 🏆 46. / 51 Läs mer »