• 5 min. at publisher
  • News: 36%

Allsvenskan I Fotboll Nyheter

Aik Fotboll,Ifk Värnamo

Två ovana målskyttar klev fram. Det krävdes för att AIK skulle besegra Värnamo med 2-0. Efter matchen vecklade spelarna ut en banderoll till stöd för långtids

Stärkta av söndagens derbyseger mot Djurgården gick laget ut på Friends arena och säkrade tre poäng och är fortsatt obesegrat.

– Efter derbysegern var det enda vi fick höra att vi skulle förlora igen. Det var skönt att samla kraft och energi och vinna med 2-0, säger Sotirios Papagiannopoulos i Discovery+.Eskil Edh, som gjorde sin första start efter skadan, höll sig framme i den 19:e minuten och skickade in en retur för sitt första mål i AIK-tröjan.

I slutet av första halvlek var det dags för nästa spelare att göra sitt första AIK-mål. Hemmalaget slog en kort hörna och Bersant Celina prickade pannan på Benjamin Tiedemann Hansen som nickade in 2-0 i bortre hörnet.– Det är en retur som vi inte får bort och sedan ett för enkelt mål med hörnvarianten. Det är piss, säger han.

Andra halvlek blev en lång transportsträcka utan mål, AIK vann med 2–0 och har nu elva poäng på fem matcher.Efter matchen ställde sig AIK-spelarna framför lagets klack och vecklade ut en banderoll till stöd för långtidsskadade Abdihakim Ali som skadade sig i derbyt.– Det är alltid tufft för en ung spelare att få en sån skada på hälen. Han får all stöttning av klubben och spelarna och alla ledare.

Aik Fotboll Ifk Värnamo

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 24. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

AIK fortsatt obesegrat – dubbla debutmålskyttar mot VärnamoAIK slog Värnamo med 2–0 och har nu fått en drömstart på säsongen.
Källa: dagensnyheter - 🏆 7. / 63 Läs mer »

AIK nollade blekt Värnamo – fortsatt utan förlustAIK vägrar att förlora. Eskil Edh inledde målskyttet när Värnamo besegrades med 2-0 på Friends arena. AIK har nu inlett allsvenskan med fem raka matcher utan förlust.
Källa: Expressen - 🏆 19. / 63 Läs mer »

Två nya sprängningar mot bostäder i natt – Värnamo och Åkersberga drabbadeUnder natten till påskafton har två nya sprängdåd riktats mot bostäder – ett i Värnamo och ett i Åkersberga. Inga personskador har rapporterats.

Värnamo kan tvingas flytta två matcher tillKaoset kring IFK Värnamos hemmaplan Finnvedsvallen fortsätter. Nu är ytterligare två hemmamatcher i farozonen. Kommunen bedömer att planen är godkänd för spel f
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

Bergströms dom efter krysset mot AIK: 'Två tråkiga lag'HÄLLEVIK. Mjällby AIF och AIK spelade 1-1. Detta sedan Jacob Bergström ordnat kvitteringen på Strandvallen. - Jag tror att det blir ett självmål men jag tycker att det är mitt mål, säger han.
Källa: fotbollskanal - 🏆 41. / 51 Läs mer »

Gais löfte efter segern mot Värnamo: 'Annars är det under all kritik'BORÅS. Under måndagskvällen tog Gais säsongens första seger.Lika många vinster blev det senast i allsvenskan - under mardrömssäsongen 2012.I återkomsten blir det fler, lovar målskytten Alexander Ahl Holmström.- Annars är det under all kritik, säger han.