• 27 sec. here
  • News: 14%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

STOCKHOLM. Matchen mellan AIK och BK Häcken levde enda in i slutet.   Men Anna Sandberg blev hjälte på tilläggstid när hon dundrade in 2-1.

Damallsvenskan är inne på omgång sju och på lördagen ställdes AIK mot BK Häcken på Skytteholm. Ett BK Häcken som närmast kom från en förlust mot Rosengård och ett hemmalag som även de hade en förlust i ryggen, men mot Linköping. När startelvorna presenterades stod det klart att gästerna fortsatt saknade Aivi Luik, Monica Jusu Bah och Anna Anvegård på grund av skada.

Men Häcken återtog kontrollen och drygt tio minuter senare slog Ruby Grant till på volley, men bollen kunde räddas av Vendela Persbeck. Annons BK Häcken hade fortsatt mycket boll i den andra halvleken. Men man hade svårt att ta sig igenom AIK-försvaret. Men liksom i den första halvleken glimtade AIK till och gjorde det svårt för Häcken i omställningarna. Adelisa Grabus arbetade hårt i anfallsspelet, men kom aldrig till de riktigt farliga chanserna.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 41. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

AIK nära skräll mot Häcken – men föll på tilläggstidFörbundskapten Peter Gerhardsson satt på läktaren.Då var stjärnspäckade Häcken inte att känna igen på Skytteholms IP.Bottenlaget AIK var nära att skrälla
Källa: dagensnyheter - 🏆 7. / 63 Läs mer »

FEM SPANINGAR: 'Till och med Falk såg påverkad ut'FC Rosengård besegrade BK Häcken i damallsvenskan.Här är Fotbollskanalens Ella Lindvalls spaningar från matchen.
Källa: fotbollskanal - 🏆 41. / 51 Läs mer »

Pittas och Coulibaly kan lämna AIK i sommar: ”Det är upp till AIK”När AIK krossade Norrköping gjorde Ioannis Pittas och Ismaila Coulibaly två mål vardera. Efter sommaren kan båda vara ett minne blott för Stockholmslaget. – Om det kommer bud så kommer det att vara tufft för båda. Både för mig och för AIK, säger Ionnis Pittas efter matchen.
Källa: Expressen - 🏆 19. / 63 Läs mer »

Häcken vände och vann mot HammarbyFörsta målet på bortaplan på 210 dagar. Men Hammarbys tunga bortafacit fortsätter efter att Even Hovland nickat in 2–1 till Häcken i den 87:e minuten. – Vi har hur många lägen som helst att döda den här fotbollsmatchen, säger Hammarbys tränare Kim Hellberg i Discovery.

Häcken vände och vann mot Hammarby - Hovland stor hjälteGÖTEBORG. Häcken vände och vann mot Hammarby.Detta sedan Even Hovland avgjort sent med en tung nick på hörna.

Häcken vände mot Piteå: 'Vi steppade upp'Den 1 maj gör lagen upp om cupguldet. Men redan nu kunde Häcken och Piteå mäta krafterna mot varandra – och Häcken var starkast. – Förhoppningsvis kan vi göra det ännu bättre på onsdag, säger Filippa Curmark efter 3–1-segern.