Zuccarello-show i Wild-seier – tre mål og én assist

• 21 sec. here

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Ishockey: Zuccarello-show i Wild-seier – tre mål og én assist

Mats Zuccarello var involvert i alle målene da Minnesota Wild vant 4-1 over Chicago Blackhawks natt til lørdag. Han scoret tre av dem og hadde én assist.– Dette er hva vi prøver å oppnå hver gang. I noen kamper er det vanskelig, men i andre kamper spretter pucken vår vei. Jeg synes kampen i dag gikk ganske bra for oss, sier den norske hockeystjernen til AP.

Kaprizov sto selv for 2-0-målet etter 8.32 i andre periode, og der var Zuccarello involvert i forarbeidet. Veteranen Jonathan Toews reduserte til for et overtallsspillende Blackhawks da klokka viste 8.27 i tredje periode. Natt til fredag fikk han nøyaktig 18 minutter på isen i kampen i Xcel Energy Center Minnesota Wild ligger på tredjeplass i sin divisjon i NHLs vestre avdeling .

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 21. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Zuccarello kjempet pucken i mål i Wild-seierMats Zuccarello scoret det tredje målet da Minnesota Wild slo Detroit Red Wings 4-1. Nordmannen har nå 30 målpoeng på 29 kamper.
Kilde: Nettavisen - 🏆 1. / 68 Les mer »

Zuccarello med ny scoring: – Bare flaksMats Zuccarello scoret det tredje målet da Minnesota Wild slo Detroit Red Wings 4–1 i NHL onsdag. Nordmannen har fått målpoeng i åtte strake kamper.
Kilde: vgsporten - 🏆 18. / 53 Les mer »

Nedgang på Asia-børsene etter renteheving i USADe asiatiske markedene følger Wall Street nedover.
Kilde: e24 - 🏆 20. / 51 Les mer »

Avlyser bronsefinalen etter bråk − personell skal ha blitt slått og sparketEtter planen skulle bronsefinalen mellom Marokko og Kroatia på lørdag bli vist på Youngstorget og Kontraskjæret. Etter bråket som oppstod onsdag har arrangøren valgt å avlyse arrangementet. Nei, bronsefinalen avlyses ikke.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Avlyser Marokko-kampen på Youngstorget etter slåsskampFotballfesten på Youngstorget avlyser visning av Marokko-kampen på lørdag etter onsdagens kamp mot Frankrike.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Avlyser VM-bronsekampen i Oslo etter bråkArrangørene av VM-kampene i partyteltet på Youngstorget har valgt å avlyse overføringen av lørdagens bronsekamp mellom Marokko og Kroatia, melder VG.