• 11 sec. here
  • News: 8%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Minnesota Wild hadde tidvis føringen i NHL-kampen mot Arizona Coyotes mandag, men tapte 2-3. Mats Zuccarello hadde én målgivende pasning.

Da klokka viste 3.39 i andre periode, scoret Kirill Kaprizov kampens første mål for Wild. Pasningen kom fra Zucarrello, og også Calen Addison kunne notere seg en assist. Etter 9.26 i samme periode utliknet Jakob Chychrun for hjemmelaget.

Jonas Brodin ga bortelaget ledelsen med en scoring etter 1.40 i siste periode, før Jakob Chychrun utliknet etter 9.35. Med snaut sju minutter igjen satte Jack McBain inn seiersmålet for Coyetes.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 21. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Ville Wild-fans tok over Phoenix – men Zuccarello-assist holdt ikkePHOENIX (VG) (Phoenix Coyotes – Minnesota Wild 3–2) Tilbake fra en velfortjent «vinterferie» så Mats Zuccarello og Kirill Kaprizov ut til å fortsette der de slapp før pausen, men noen tafatte sluttminutter ødela.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Real Madrid-smell: - Vinis helvete på MallorcaReal Madrid tapte mot Mallorca.
Kilde: tv2sport - 🏆 13. / 63 Les mer »

Kolstad fortsatt ubeseiret – Drammen tapte mot KristiansandKolstad tok sin 15. strake seier i eliteserien i håndball for menn søndag da trønderne slo Runar 36-26. Drammen tapte.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Hjemmesmell for Sørloth og SociedadReal Sociedad hadde en gyllen sjanse til å knappe innpå Real Madrid i kampen om annenplassen i La Liga, men laget tapte 0-1 for Valladolid søndag.

- Selv da det var som mørkest, visste jeg at jeg hadde detEn ubetydelig bom på et straffespark førte til at Alexander Sørloth var på sitt mørkeste. I vakre San Sebastían har trivselen og selvtilliten til 27-åringen nådd nye høyder.