Zaniolo reddet Villa i VAR-drama – fører an i kampen om CL-plass

• 40 sec. here
  • News: 19%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Nicolò Zaniolos scoring mot West Ham sørget for at det er Aston Villa som fortsatt har hendene på rattet i kampen om en plass i høstens Champions League.

Det endte 1-1 i London med Zaniolos utligning etter 79 minutter. West Ham jublet for scoring fem minutter på overtid, men VAR tok seg god tid og konkluderte med en hands på Tomas Soucek før Jarrod Bowen var sist på ballen.

Da klokka rundet 100 minutter, ble dommeren tilkalt til skjermen for å se selv. Da gikk det som det pleier med annullert scoring.Etter en snau halvtime kastet Michail Antonio seg fram og headet inn sesongens tredje Premier League-mål for West Ham. Elleve minutter før full tid var innbytterne på pletten for bortelaget. Moussa Diaby fant Zaniolo i feltet, og italieneren tuppet inn utligningen.

Aston Villa beholder fjerdeplassen med tre poeng ned til Tottenham på plassen bak. Manchester United er på 6.-plass, ni poeng bak Aston Villa.James Ward-Prowse kunne gjort 2-1 til West Ham på overtid, men Matty Cash blokkerte heroisk. På overtid var ballen i mål for West Ham, men VAR ble koblet inn, og målet ble annullert.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 21. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Frida Karlsson parkerte konkurrentene – vant femmila i HolmenkollenDa Frida Karlsson bestemte seg, var det ingen som var i nærheten av svensken.
Kilde: Nettavisen - 🏆 1. / 68 Les mer »

– Har aldri hatt inntrykk av at vi har mer enn andreGründeren tenkte aldri over at familien hennes var rik da hun var yngre.

Rekordstort oppmøte: – Dette er et tydelig signal160 dommere var på plass på Sola i helgen.
Kilde: StvAftenblad - 🏆 30. / 51 Les mer »