• News: 17%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Vålerenga slo Stjernen etter brannalarm-kaos – Sparta med ti strake seiere

Sparta fortsetter sin enorme rekke, og leder Fjordkraft-ligaen etter nok en seier over Stavanger Oilers.

Da tok det under fire minutter før formspilleren Thomas Olsen hadde sendt vertene i ledelsen. Løperen styrte et skudd forbi Jesper Eliasson i Stjernen-buret, og VIF fikk en drømmestart etter brannalarm-kaoset. Finstad ble tomålsscorer i andre periode, og VIF kunne fokusere på å dra i land 4–1-ledelsen i tredje periode. Vålerenga hadde brukbar kontroll, selv om Stjernen havnet i overtall ved flere anledninger.

Målene skulle ikke komme før i andre periode, men Emil Lundberg og Kristian Jakobsson sørget for at det sto 2–0 til vertene med fem minutter igjen å spille av perioden.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 6. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Nettavisen erfarer: Vålerenga kjøper Grorud-juvelen Omar Bully Drammeh19-åringen tar steget opp til Eliteserien og blir Vålerengas første signering før 2023-sesongen.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Kilde: Nettavisen - 🏆 1. / 68 Les mer »

Vålerenga hentet tilbake stortalent – fikk kontrakt på fire årOmar Bully (19) skal spille for Vålerenga de neste årene. Han melder overgang etter at bynabo Grorud rykket ned fra 1. divisjon.

Brannalarm stanset hockeykamp på Jordal AmfiBrannalarmen gikk av i ishockeykampen mellom Vålerenga og Stjernen på Jordal Amfi, og kampen ble stoppet og stadion evakuert.

Sparta med sterk borteseier i StavangerSparta Sarpsborg fortsatte storformen da de vant 3-2 på borteis mot Stavanger Oilers i eliteserien i ishockey tirsdag.

Kjæreste-trenden Norge-stjernen ikke trodde hun skulle bli en del av: – Hadde aldri trodd detDet er ikke bare håndballen som flere av landslagsstjernene har til felles.