VAR-straffe, rødt kort og overtidsmål da City slo Arsenal

• 51 sec. here
  • News: 24%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

(Arsenal – Manchester City 1–2) Først grep VAR-teamet inn og bidro til straffe for Manchester City, og minutter senere ble Arsenal redusert til ti mann. Tre minutter på overtid røk alle poengene.

Tre minutter på overtid pirket Rodri inn vinnermålet fra fem meter etter å ha plukket opp en avslutning fra Aymeric Laporte. Dermed knep Manchester City sin 11. strake seier, men den satt uvanlig langt inne for ligalederen. Pep Guardiolas spillere var virkelig i trøbbel på Emirates Stadium i London.

– Dette er tungt å erkjenne, men vi må godta resultatet. Jeg tror ikke det er mange som har gjort dette mot Manchester City i så store deler av kampen. Det røde kortet endrer kampen, og vi var så nær, sa Arsenal-keeper Aaron Ramsdale til BT Sport.AVGJØRELSEN: Rodri er i ferd med å rive av seg drakten i glede etter å ha satt inn vinnermålet.Oppgjøret endret karakter da dommer Stuart Attwell måtte ta et par meget viktige avgjørelser.

STRAFFESITUASJONEN: Bernardo Silva går over ende i feltet. Granit Xhaka drar portugiseren i trøyen. Gabriel og Aaron Ramsdale kan lite gjøre.Riyad Mahrez banket straffesparket sikkert i nettet og sekunder senere fikk Gabriel gult kort for å klage til dommeren. Med ti mann ble Martin Ødegaard ofret til fordel for midtstopper Rob Holding en snau halvtime før slutt. Nordmanne kom med noen klare beskjeder til assistentdommeren på vei inn i garderoben.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer: