Vanvittig straffe-drama i cupen – regjerende mester Molde slått ut etter 24 straffer

• 📰 vgnett
  • 56 sec. here
  • News: 26%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

(Stabæk - Molde 1–1, 9–8 etter straffespark) Regjerende serie- og cupmester Molde måtte ut i straffesparkkonkurranse mot Stabæk. Der ble de slått ut etter tolv (!) straffer av begge lag.

På den andre runden - etter at samtlige spillere på banen hadde skutt én gang hver - bommet Magnus Retsius Grødem på sitt andre forsøk.

Stabæks Herman Geelmuyden var førstemann ut til å ta straffe i konkurransen, men 21-åringen skled og skøyt langt over mål. Landslagsspiller og tidligere Stabæk-spiller Ola Brynhildsen bommet på Moldes andre straffespark, før Fredrik Krogstad misset for hjemmelaget igjen.keeper Isak Pettersson satte sin straffe for vertene.

Molde hadde to «matchballer» i løpet av konkurransen, men det ville seg ikke for Erling Moes menn i Sandvika. Veton Berisha åpnet målkontoen for sin nye klubb etter at Kristian Eriksen ble felt i vertenes 16-meter etter en halvtimes spill i Sandvika. Stabæk-keeper Isak Pettersson gikk riktig vei, men Berishas straffe var godt nok plassert til høyre for burvokteren.

Molde så lenge ut til å dra avansementet i land, men mot slutten av andre omgang snappet danske Kasper Waarts Høgh opp et blokkert skudd på bakerste stolpe. Fredrik Krogstads avslutning endte helt ved dødlinja, men dansken chippet inn utligningen fra skrått hold etter 83 spilte minutter.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 6. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Ble historisk etter vanvittig landingLuke Czepiela ble historisk etter å ha presset grensene for hva som er mulig for et småfly.
Kilde: tv2sport - 🏆 13. / 63 Les mer »

Kometen Gift Orban ble «så vidt» signert av Stabæk – nå tar han Europa med stormStabæk nølte og var usikre på om de skulle ta sjansen på den nigerianske prøvespilleren. Denne uken ble Gift Orban (20) historisk med tidenes raskeste hat trick i en UEFA-turnering.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Mål fra midtbanen og straffekonkurranse – Arsenal ute av Europa League(Arsenal - Sporting 1–1 e.e.o., 3–3 sammenlagt, 3–5 på straffer) Det måtte 120 minutter fotball og straffespark til for avgjørelsen. Martin Ødegaard og Arsenal røk ut av Europa League mot portugisiske Sporting.
Kilde: vgsporten - 🏆 18. / 53 Les mer »

Ødegaard og Arsenal ute av Europa League: – En stor smell(Arsenal - Sporting 1–1 e.e.o., 3–3 sammenlagt, 3–5 på straffer) Det måtte 120 minutter fotball og straffespark til for avgjørelsen. Martin Ødegaard og Arsenal røk ut av Europa League mot portugisiske Sporting.

Stoltenberg ut mot Russland etter drone-drama: – UansvarligTROLLFELTET I NORDSJØEN (VG) Natos generalsekretær Jens Stoltenberg sier at Russland opptrådte både uansvarlig, uprofesjonelt og farlig da en amerikansk drone ble truffet av et russisk kampfly over Svartehavet. Hva hadde den der å gjøre da Stoltenberg? Fortell oss det.

Raste mot juryen etter exit: – IrriterendeHalvor Egner Granerud var nærmest av de norske på Lillehammer, mens utslåtte Marius Lindvik raser mot juryen etter at forholdene nok en gang spilte en hovedrolle i Raw Air.