Vålerenga slet seg til seier: – Vi ser hva dette betyr

• News: 42%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Livestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag

Geir Bakkes Vålerenga slet seg til en viktig 1-0-seier mot Bryne på Intility. Ola Kamara fikk avsluttet innenfor Brynes sekstenmeter, og Sondre Norheims forsøk på klarere endte i selvmål.

– Det er oppløftende resultatmessig for Vålerenga, men de er ikke i nærheten av å se ut som en opprykksfavoritt, sier TV 2-eksperten. På oppløpet var Narváez sterkest, mens Schachmann tok 2.-plassen. Pogacar måtte se seg spurtslått, men rullet i mål som nummer tre. Noen kilometer før mål ble han imidlertid tatt igjen. Dermed fikk Nicola Conci en sjanse, men han måtte gi opp med tre kilometer igjen.

Slik ble det ikke i kamp to lørdag. Norge hang ikke med på borteis, og latvierne ga nordmennene en tøff leksjon i siste kamp før elite-VM. Fem minutter inn i midtperioden økte hjemmelaget til 3-0. Mik Indrasis fikk fyre av fra få meter og økte ledelsen.Vondt ble til verre i tredje periode. Et slitent Norge greide ikke å stå imot latviernes angrepsspill og røk på et pinlig tap.Kristoffer Ajer måtte ut helt på tampen av første omgang mot Fulham etter å ha fått en heftig trøkk. Se Brann - Rosenborg på TV 2 Play kl.

Like bak der syklet Gåskjenn inn til en femteplass. Det er hennes tredje topp fem-plassering i rittet, og hun fortsetter med det den gode utviklingen hun har hatt denne våren.Rittet avsluttes med en brutal fjelletappe lørdag. – Vi knekker litt sammen når vi prøver å komme oss inn i kampen i andreomgang. Det som skjer kan vi ikke være bekjent av.– Vi ble enige om at vi ikke skulle stoppe for noen. Her skal det kjøres på uansett resultat, resultatet tyder på at vi fikk utbytte av det, sier sportssjef Kim André Pedersen som ledet Stabæk-laget grunnet Jan Jönssons karantene.

Storscoreren tok uansett straffesparket selv og ordnet 2-0. Da det gjensto en halvtime økte Olaug Tvedten til 3-0 da hun var først på en retur etter en corner.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 29. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

16-åring signerte A-lagskontrakt med RosenborgLivestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag
Kilde: tv2sport - 🏆 13. / 63 Les mer »

Casper Ruud lekte seg: – Det hadde jeg ikke sett for megLivestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag
Kilde: TV 2 Nyhetene - 🏆 29. / 51 Les mer »

Filip Ingebrigtsen skal bli pappa igjenLivestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag

Rekord-Herrem bidro sterkt til at Norge vant Euro Cup:Livestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag

Stavanger Oilers tok tilbake ledelsen i NM-semifinalenLivestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag

Evenepoel må opereres etter brudd i kragebein og skulderbladLivestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag