• News: 30%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Livestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag

– Det ser helt forferdelig ut for Vålerengas del. Hvem skal gjøre det for dem? Vi snakket om at stjernene må stå frem, men vi har ikke sett dem. Hvem skal vinne for Vålerenga? Ingen, ser det ut som. Pinlig, sier TV 2s ekspert etter andre periode.– Vi kom ut ganske hyggelig i første periode. Så vil jeg at det raknet da vi fikk det første målet mot oss. Det var altfor få spillere som tok tak i spillet vårt.

Vålerenga mistet likevel ikke håpet og bare tre minutter inn i tredje periode reduserte Mika Partanen for gjestene. Carlsen innledet turneringen med én seier og ett tap onsdag, før han spilte remis mot både Ding Liren og Maxime Vachier-Lagrave på dag to. Seieren bringer Jürgen Klopps mannskap opp på 67 poeng, tre og fire poeng foran henholdsvis Arsenal og Manchester City. De to sistnevnte barker sammen til storkamp i Manchester senere søndag.

Snaue tjue minutter før hvilen fant Mohamed Salah rekkekamerat Luis Diaz med pannebrasken, og etter en berøring fra en Brighton-forsvarer landet den perfekt hos colombianeren. Den tidligere Porto-spilleren ekspederte ballen i mål.I løpet av førsteomgangen var både Salah og Darwin Núñez nære nettkjenning, men det sto 1-1 til pause.

Jürgen Klopp er inne i sine siste to måneder som Liverpool-trener etter at han i januar gjorde det kjent at han gir seg i rollen etter inneværende sesong. 56-åringen har trollbundet Anfield-publikummet i løpet av sine nesten ni år i klubben, og tyskerens imponerende CV i England inneholder blant annet én Premier League-tittel, én mesterligatittel og to ligacuptrofeer.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 13. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Nordås fikk Gjert-beskjed: – De andre er statister!Livestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag
Kilde: tv2sport - 🏆 13. / 63 Les mer »

Illsint Bellingham utvist etter kampenLivestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag

Obduksjonsrapport klar - kan ikke påvise dødsårsakLivestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag

Tuchel vraker stjernestopper for Dier:Livestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag

Medier: Påtalemyndigheten ber om nesten fem års fengsel for AncelottiLivestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag

Skiskyting: Følg stafetten herLivestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag