• News: 18%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Julian Ryerson og hans lagkamerater i Union Berlin måtte gå av banen med tap etter bortekampen mot tabelljumbo Bochum søndag.

Hjemmelaget vant 2-1 etter scoringer av Philipp Hofmann og Gerrit Holtmann. Milan Pantovics redusering på overtid etter innlegg fra Ryerson ble bare et trøstemål for serielederen.

Tross tapet er Union fortsatt på tabelltopp i 1. Bundesliga, men nå med Bayern München bare ett poeng bak seg. Ryerson startet på benken, men kom inn som ett av tre Union-bytter i det 63. minutt. Sju minutter senere pådro han seg gult kort i en duell, og ytterligere ett minutt senere doblet Holtmann hjemmelagets ledelse.

Union fikk i det 78. minutt straffespark etter VAR-gjennomgang av en duell der innbytter Kevin Behrens ble hindret, men Pantovic greide ikke å ovrliste hjemmekeeper Manuel Riemann. Det greide han derimot i det tredje tilleggsminuttet, men da var det for sent. Bochum er fortsatt på sisteplass, men har nå kontakt med lagene foran.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 21. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Bayern la press på Union: – VerdensklasseJamal Musiala og formsterke Eric Maxim Choupo-Moting scoret da Bayern München slo Hoffenheim 2-0 borte og la press på serieleder Union Berlin.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Lekker Elyounoussi-assist stoppet Arsenals seiersrekke(Southampton - Arsenal 1–1) Mohamed Elyounoussi (28) hindret Arsenal i å doble ledelsen, før han serverte Stuart Armstrong på sølvfat like etter da serielederne tapte poeng for andre gang denne sesongen.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

To Zucca-målgivende – Wild tapte på overtid(Boston Bruins-Minnesota Wild 4–3 etter spilleforlengelse) Mats Zuccarello (35) vartet opp målpoeng nummer ni og 10 på fem kamper da Minnesota Wild gikk fra 1–3 til 3–3 i ordinær spilletid. Men de tapte i spilleforlengelsen.

Uefa straffer klubbene etter skandalescener i MalmöMalmö FF og Union Berlin får begge hard medfart i Uefas vurdering av tilskuerbråket som stoppet en europaligakamp tidligere i måneden.