Tromsø skaffet seg luke med sin syvende strake seier

• News: 15%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Tromsø sikret seg luke med sin syvende strake seier

Etter å ha tapt åtte poeng på overtid i de første seks kampene stod HamKam utrolig nok med kun ett poeng i OBOS-ligaen før den syvende serierunden.Marcus Pedersen satte inn 1–0 fra straffemerket etter elleve minutter, før Tobias Svendsen doblet etter 24 minutters spill. De vonde minnene fra sesonginnledningen kom nok frem for HamKam-supporterne da Olav Øby satte inn reduseringen åtte minutter ut i andre omgang.

Samme mann utlignet ti minutter før slutt og dermed ligger seiersløse HamKam fremdeles på bunnen av tabellen, med kun to poeng på de første syv kampene. – Står igjen med en uggen og dårlig følelse etter at kampen er ferdig. Nå er vi helt sist og det blir jo en kamp for å overleve der nede. Vi får ta det at vi er der, og så får vi bygge videre. Vi tapte i hvert fall ikke på slutten og får ta med oss det poenget vi fikk, sier Marcus Pedersen til Eurosport etter kampen.HamKam – KFUM Oslo 2–2

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 6. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Tromsøværinger: – Åpenbart at smitten ville komme til byenTROMSØ (VG) Tromsøværingene er ikke fornøyde med Hurtigrutens behandling av coronautbruddet, men har ikke noe i mot en «motsatt søringkarantene» for å stanse spredningen fra nord. Er det nå vi skal ha nordlending karantene?
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

21 tester av Hurtigrute-passasjerer negative – en passasjer fra Rogaland har testet positivtDet sier ordfører i Troms Gunnar Wilhelmsen i en pressekonferanse om prøveresultater og lokalt smittearbeid i Tromsø på Tromsø rådhus.

Start til himmels – ventet 239 dager på seierKRISTIANSAND (VG) (Start – Mjøndalen 3–0) De rykket opp på bekostning av Lillestrøm etter et ellevilt drama. Men siden har ikke Start vunnet. Ikke før mot Mjøndalen. Bra at de fikk en seier denne sesongen..

Kristiansund snudde til seier over VikingSTAVANGER (VG) (Viking - Kristiansund 1–2) Viking ledet til pause, men Kristiansund snudde kampen i andre omgang. Tre minutter før slutt ble kaptein Dan Peter Ulvestad den store helten.

Linda Eide og Herborg Kråkevik la seg flate etter rundkjøringsflauseÅrets sommersatsing fra NRK har møtt på nok en «hump i veien». Torsdag kjørte Herborg Kråkevik feil, og etterlot mange skuffede fans langs ruten.

Kallets skyggesideÅ la seg lede av et guddommelig kall har alltid vært viktig i den kristne kirke. Men er det tilrådelig å følge det blindt?