Trekning av kvartfinalene i Sunnmørsposten cup

• 24 sec. here

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Mandag klokka 12.00 direkte på smp.no.

Torsdag kveld ble den siste kampen i 3. runde i Sunnmørsposten cup spilt. Det var 5. divisjonslaget Giske som tok imot Herd fra divisjonen over. Giske bommet på straffesparket sitt før kampen, men Jonas Fjørtoft Nygård Giske og Preben Giske Olsen sørget for at hjemmelaget ledet 2–0 allerede etter 18 minutter.

Erlend Fjeldstad reduserte til 2–1 etter 26 minutter, som sto seg til pause. Tidlig i andre omgang satte Jonathan Rotnes Holmdal inn 2-2, og seks minutter før slutt sørget Aksel Waage Molvær for at det endte med 3-2-seier til Herd.De øvrige resultatene i 3. runde ble slik: Hareid-Brattvåg 2 4–0, Hovdebygda-Hareid 2 2–3, Valder-Volda 3–2, Guard-SIF/Hessa 1–2, Norborg-Blindheim 0–5, Aksla-Stordal/Ørskog 3–1 og NTNUIÅ-Rollon 1–4.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 23. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

– Et resultat av målretta arbeidSunnmørsposten fortsetter å øke opplaget, viser ferske tall.
Kilde: smpno - 🏆 23. / 51 Les mer »

Sunnmørsposten med direktesending fra BorgundfjordfisketTo timer lang sending fra fjorden så vel som fra land, lørdag 16. mars, fra klokka 12–14.

Disse laga er videre i Sunnmørsposten CupSemifinalene for kvinnene er nå klare, mens herrene fortsatt gjennomfører 3. runde.

Hanna Relling Berg går av som sjefsredaktør i Sunnmørsposten i ÅlesundEtter snart 17 år som sjefredaktør i Sunnmørsposten, har Hanna Relling Berg gitt beskjed om at hun går av.

Tøff trekning for Haaland og Manchester CityDisse klubbene møtes i kvartfinalene i Champions League.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »