• 36 sec. here
  • News: 18%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

SARPSBORG (VG) (Sarpsborg-HamKam 2–1) HamKam var på vei til seier, men Sarpsborg snudde til 2–1-triumf- etter åtte strake tap. Målene kom i det 93. og 96. minutt.

Amerikaneren Kobe Hernandez-Foster - med en fortid i LA Galaxy og Wolfsburg - sendte HamKam i ledelsen etter bare fire minutter på et praktfullt skudd.

– Det var den mest brutale måten å tape på, for vi hadde sjanser til å lukke denne kampen. De vinner på en dag som vi er best. Det er blytungt.– Vi må begynne med det elementære. Vi må vinne flere dueller og bli mer ballskikkelige, sier kapteinen Joachim Thomassen til Discovery+ i pausen. – Vi må delta. Jeg synes vi står og ser på, sier Sarpsborg-trener Stefan Billborn. Han gjorde to bytter allerede i pausen.Sarpsborg åpnet bra i 2. omgang og hadde et par gode sjanser ved Anton Saletros og Gustav Engvall, men HamKam var minst like farlige. Pål Alexander Kirkevold hadde et par store muligheter til å øke ledelsen.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 6. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Ingen streik i energisektoren – partene kom til enighet på overtidDet blir ingen streik i energisektoren. Partene kom til enighet på overtid av meklingen, opplyser EL og IT Forbundet.
Kilde: Nettavisen - 🏆 1. / 68 Les mer »

Kilde: e24 - 🏆 20. / 51 Les mer »

Mer styrtregn i venteMeteorologisk institutt advarer på nytt mot styrtregn og stedvis vanskelige ferdselsforhold sørøst i landet denne helga.

Johannessen med sterk turnering i DanmarkGolfspilleren Kristian Krogh Johannessen leverte i europatourturneringen i Danmark og endte på 3.-plass. Det hjelper ham mot fast plass på touren neste sesong.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Berge-mål i ny Sheffield United-seier – topper ChampionsshipSander Berge scoret da Sheffield United vant 2-0 på bortebane mot Hull. Sheffield United ligger dermed øverst på tabellen i mesterskapsserien.

Kontroversiell VAR-avgjørelse reddet Chelsea på overtid: – Fullstendig sjokkerende(Chelsea – West Ham 2–1) To minutter før slutt sendte Kai Havertz Chelsea-supporterne til himmels. Få sekunder etter trodde West Ham at de hadde utlignet, men videodommerne ville ha det annerledes. Var ranet West Ham. Fikset overskriften for dere
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »