Tittelforsvarer Molde møter Strømsgodset eller Lillestrøm i kvartfinalen i cupen

• 📰 NettavisenSport
  • 46 sec. here
  • News: 22%

Arkiv+Cupen+Fotball+Art Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Oppgjørene til kvart- og semifinalene ble trukket onsdag kveld. Regjerende mester Molde gjester vinneren av Strømsgodset og Lillestrøm.

Moss - Stabæk Molde fikk det tøft hjemme mot Sarpsborg 08 i fjerde runde, men etter et rødt kort på Sondre Ørjasæter, snudde til slutt blåtrøyene kampen til 4-2-seier. Nå venter Strømsgodset eller Lillestrøm i kvartfinalen.

Onsdag ble også de potensielle semifinalene trukket. Skulle Molde ta seg videre fra kvartfinalen venter vinneren av Sandnes Ulf og Levanger i den påfølgende runden. Det har vært flere cupbomber i årets turnering. I første runde røk eliteserielagene Haugesund og Sandefjord ut for henholdsvis Torvastad og Fløy. I 3. runde røk også Brann ut for Levanger, mens Lillestrøm knuste fjorårets finalist Bodø/Glimt 4-2 på bortebane.

Det nyopprykkede 1.-divisjonslaget Levanger slo også ut Viking etter ekstraomganger, mens Vålerenga sikret avansement på straffer mot HamKam. Regjerende mester Molde vant cupen i fjor med 1-0-seier over Glimt. Årets utgave avgjøres 7. desember på Ullevaal stadion. Stabæk – KFUM OsloSemifinalene:Sandnes Ulf/Levanger – Strømsgodset/Lillestrøm/Molde

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 21. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Drømmescoring i ny Glimt-triumf: - Et spesielt øyeblikkLILLESTRØM (TV 2): Patrick Berg sto for kampens øyeblikk da Bodø/Glimt herjet med Lillestrøm.
Kilde: TV 2 Nyhetene - 🏆 29. / 51 Les mer »

Molde møter Sarpsborg i cupen – VIF trakk HamKamMolde skal opp mot Sarpsborg i jakten på kvartfinaleplass i årets fotball-NM. Molde slo Hødd 3-1 onsdag og sikret seg en plass i den fjerde runden. Lillestrøm overrasket og slo Bodø/Glimt 4-2 onsdag. «Fugla» møter Strømsgodset i den neste fasen. Kampene spilles 8. mai før det blir et opphold fram til høstsesongen.
Kilde: NRK Hordaland - 🏆 5. / 63 Les mer »

Tittelforsvarer Rublev slått rett ut av Monte-Carlo MastersLivestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag
Kilde: tv2sport - 🏆 13. / 63 Les mer »

Strømsgodset brøt 48 års forbannelse: Seier i Hamar(HamKam – Strømsgodset 0–1) Jesper Taaje skaffet Strømsgodsets første seier på Briskeby siden 1976.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Bodø/Glimt fester grepet på tabelltoppen - slet seg til seier mot Strømsgodset(Bodø/Glimt - Strømsgodset 1–0) Først fikset den hjemvendte sønn ledermålet, så vartet keeper Nikita Haikin opp med en ellevill redning.

Regjerende mester Molde møter Hødd i 3. runde i cupen – Bodø/Glimt tar imot LillestrømOnsdag kveld ble oppgjørene i 3. runde i cupen trukket. Tittelforsvarer Molde gjester Hødd.
Kilde: Nettavisen - 🏆 1. / 68 Les mer »