Tittelforsvarer Frankrike vendte til 4-1 over Australia – Giroud tangerte scoringsrekord

• 📰 NettavisenSport
  • 50 sec. here
  • News: 23%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Olivier Giroud (36) startet på grunn av Karim Benzemas skadeforfall og scoret to mål da tittelforsvarer Frankrike vendte til 4-1-seier over Austrlaia i VM.

Adrien Rabiot og Kylian Mbappé scoret også da et skaderammet fransk lag brøt tittelforsvarernes forbannelse og fikk en god start i gruppa som også omfatter Danmark og Tunisia.

– Olivier fortjener mye skryt. Han er en spiller som aldri gir opp. Det er en stor bedrift å tangere rekorden, og jeg håper han fortsetter å score, sa keeper og kaptein Hugo Lloris til BBC. Fæl startAustralia innledet kampen best, og Craig Goodwin scoret ledermålet før det var spilt ti minutter. I samme angrep ødela Frankrikes venstreback Lucas Hernández kneet. Han ble erstattet av broren Theo, som rett etter holdt på å forære motstanderen et nytt mål.

Fem minutter senere presset Frankrike høyt da Australia prøvde å spille seg ut bakfra. Høyreback Nathaniel Atkinson ble overrumplet av Rabiot, som etter fint samspill med Mbappé serverte Giroud et nesten ferdigscoret innlegg. Frankrike festet etter hvert grepet og var best. I første omgangs siste minutt hadde Mbappé 3-1-målet på foten, men hans volley på innlegg fra Griezmann føk over mål fra kort hold.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 21. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Storseier for Frankrike – Giroud tangerte Henry(Frankrike – Australia 4–1) Olivier Girouds (36) to mål mot Australia gjør at han nå deler tittelen som mestscorende for Frankrike sammen med legenden Thierry Henry (45).
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Følg VM-kampen mellom Frankrike og AustraliaFrankrike regnes som en av forhåndsfavorittene i mesterskapet.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Kommentar: Kjærlighet på alle kanterAL JANOUB (VG) (Frankrike-Australia 4–1) Kjærligheten overvinner visst alt. Til og med FIFA?

Jokeren Giroud får hovedrolle - derfor er han så viktigHan var spådd rollen som VM-joker bak gullballvinner Karim Benzema (34). Nå er Olivier Giroud (36) plutselig på rekordjakt i Qatar - i en hovedrolle.

Oljearbeidere skadet for livet – nå er det norske selskapet dømtDet norske selskapet DOF Subseas underselskap i Australia er dømt for uaktsomhet etter dykking til 272 meter utenfor kysten av Australia.
Kilde: btno - 🏆 4. / 63 Les mer »

Australias landslagssjef skapte latter – spøkte med fransk stjernes TV-vanerDen australske landslagssjefen Graham Arnold har åpenbart ikke mistet humøret selv om regjerende verdensmester Frankrike venter i første VM-kamp tirsdag.