Surt tap for Sogndal - Kåre Ingebrigtsens Ranheim vant igjen

• News: 15%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Sogndal tapte 1–2 på heimebane mot Ranheim laurdag.

Allereie minuttet ut i kampen var heimelaget farleg frampå. Det blei kaos i Ranheim-feltet etter eit godt slått frispark, ballen spratt rundt inne på fem meter, men hamna til slutt i fanget på keeper Nicklas Frenderup.OBOS-ligaen, 22. serierunde, Fosshaugane Campus, laurdag 2.

Det var jamnspelt i første fase av kampen, og i det 19. minutt var det gjestene sin tur til å vera nære. Eit flott brodert angrep på venstresida gjorde at ballen blei slått flatt inn på 14 meter, der kom Ruben Alte og skaut over frå draumeposisjon. Sondre Ørjasæter blei lite involvert på sin kant, og på andre sida streva Jonatan Jonsson med å henta ut det han normalt sett er god for.

På overtid var Jonsson nære ved å framprovosera eit sjølvmål, men ballen trilla like utanfor stolpen.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 21. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Dette sier Geir Kåre Nyland om «heller død enn lam»-utspillet i dagDen tidligere MMA-utøveren har fått mye kritikk for å ha sagt at han heller ville dø enn å være lam, blant annet av TikTok-er Morten Marius Skau. Men ville Nyland sagt det samme i dag?
Kilde: TV 2 Nyhetene - 🏆 29. / 51 Les mer »

Håndballpresidenten snakker ut: – Jeg skjønner at folk stusserKåre Geir Lio visste at Norges Håndballforbund kjøpte tjenester av hans firma. Men skjønte ikke at det var galt. Han mener tilliten hans som håndballpresident er under angrep. 70-åringen har ingen planer om å avslutte sin dobbeltjobb.
Kilde: vgsporten - 🏆 18. / 53 Les mer »

Brann ute av Europa etter straffedramaBrann manet fram et ordentlig comeback hjemme mot AZ i serieligaen, men er ute etter 4-4 sammenlagt og tap i straffesparkkonkurranse. Avgjørelsen falt da Mathew Ryan reddet Frederik Børstings forsøk fra ellevemeteren. Fram til det hadde begge lag scoret på sine første fem straffespark. Alexandre Penetra scoret på AZs påfølgende straffe og fikset avansement. Det ble et målrikt og dramatisk oppgjør i Bergen. Det sto 3-3 og hele 4-4 sammenlagt etter 90 minutter. I ekstraomgangene ble det ingen scoringer, men likevel dramatikk da Felix Horn Myhre ble utvist for en ufin takling helt på tampen. I straffesparkkonkurransen måtte han skuffet se sine lagkamerater gå på et meget surt nederlag. Bård Finne, Sivert Heltne Nilsen, Aune Heggebø, Moonga Simba og Soltvedt scoret for Brann. (NTB)
Kilde: NRK Hordaland - 🏆 5. / 63 Les mer »

Overraskelseslaget Klaksvík tapte: Klare for Conference LeagueMagne Hoseths lag tapte playoffen til Europaligaen.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Brann-exit etter dramaTapte på straffer i Conference League-kvaliken mot AZ.
Kilde: dagbladet - 🏆 2. / 68 Les mer »

Casper Ruud slått ut av US Open - tapte for kinesiske Zhang ZhizhenTV 2 Nyheter Livestudio - Siste nytt i dag
Kilde: tv2sport - 🏆 13. / 63 Les mer »