Styrelederen om Stadion-dekket: – Har liten tro på vanlig naturgress

• 📰 btno

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Medlemmene skal igjen få si sitt: Brann-ledelsen vil avgjøre underlaget på Stadion og treningsområdet utenfor på årsmøtet.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 4. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Sjekk BTs spillerbørs etter Brann–Stjørdals-BlinkÉn spiller var ifølge BT-børsen banens beste med en mil. Det var frem til Bård Finne ble byttet inn.
Kilde: btno - 🏆 4. / 63 Les mer »

Tror du Brann tar rekordene?Her får han vite om scorings­rekorden: – Tok vi den i dag?

Brann satte målrekordBrann tok sin tolvte strake seier da Stjørdals-Blink ble slått 5-0 i Obos-ligaen søndag. Innbytter Bård Finne scoret tre av målene.
Kilde: tv2sport - 🏆 13. / 63 Les mer »

Stabæk-selvmål sikret ny Brann-seierBrann vant 1-0 over Stabæk på Nadderud i mestersluttspillet i toppserien søndag. Et selvmål avgjorde kampen med tjue minutter igjen.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Uhyre viktig storseierBrann vant 1-0 over Stabæk på Nadderud i mestersluttspillet i toppserien søndag. Et selvmål avgjorde kampen med tjue minutter igjen.
Kilde: vgsporten - 🏆 18. / 53 Les mer »

Brann-treneren rakk å være bekymret i ett minutt. Så dukket Åsland opp.– Man begynner å tenke at dette skal bli en av de dagene, sier Brann-trener Olli Harder.