Straffesparkkonkurranse sender Atlético Madrid til kvartfinalen

• 29 sec. here
  • 9 min. at publisher
  • News: 39%

Sport Nyheter

Etter 120 minutter med dramatikk skrittet Lautaro Martínez opp for å ta straffen han måtte sette. Argentineren banket istedenfor straffen høyt over målet og utløste elleville jubelscener blant euforiske hjemmefans. Diego Simeone, Atléticos legendariske trener, var tydelig rørt i jubelscenene. Og hjemmelaget kan rette mye av takken for avansementet til keeper Jan Oblak. Sloveneren leverte en enorm straffesparkkonkurranse da han nektet både Alexis Sánchez og Davy Klaassen fra 11-meteren og bidro til at Atlético Madrid er klare for kvartfinale.

Etter 120 minutter med dramatikk skrittet Lautaro Martínez opp for å ta straffen han måtte sette. Argentineren banket istedenfor straffen høyt over målet og utløste elleville jubelscener blant euforiske hjemmefans. Diego Simeone , Atléticos legendariske trener, var tydelig rørt i jubelscenene. Og hjemmelaget kan rette mye av takken for avansementet til keeper Jan Oblak .

Sloveneren leverte en enorm straffesparkkonkurranse da han nektet både Alexis Sánchez og Davy Klaassen fra 11-meteren og bidro til at Atlético Madrid er klare for kvartfinale. NervedramaMilano-gutten Federico Dimarco ga Inter 1–0 etter 33 minutter, før Antoine Griezmann utlignet to minutter senere. Utover i andre omgang var Atlético det førende laget i den spanske hovedstaden, men de røde og hvite slet med uttellingen. Disse lagene er i kvartfinalen Arsenal, Atlético, Barcelona, Bayern, Borussia Dortmund, Manchester City, Paris Saint-Germain, Real Madri

Straffesparkkonkurranse Atlético Madrid Kvartfinale Lautaro Martínez Jubelscener Diego Simeone Jan Oblak

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 6. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Sportsstudio - Straffe-dramaSiste nytt fra Dagbladet: Atlético Madrid tar seg videre i Champions League etter straffesparkkonkurranse mot Inter. ...
Kilde: dagbladet - 🏆 2. / 68 Les mer »

Real Madrid slet seg til CL-kvartfinale etter 1-1 mot RB LeipzigPå en tung kveld ble Real Madrid reddet av et klasseangrep i 1-1-kampen hjemme mot RB Leipzig. Laget overbeviste ingen på vei mot kvartfinale i mesterligaen.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Napoli Jubel etter stygge scenerBarcelona er klar for kvartfinale i Champions League. Før avspark brøt det ut kaos.
Kilde: db_sport - 🏆 14. / 63 Les mer »

Varsko etter nye lærer-tall: – Står i veien for god læringGeir Røsvoll (55) er Skole-Norges nye lærer-general – og skryter av et fantastisk yrke. Men ferske tall bekymrer ham.
Kilde: vgsporten - 🏆 18. / 53 Les mer »

Forfang falt etter kjempehopp: – Det er vanvittig surtFallet til Johann André Forfang (28) gjør at Stefan Kraft rykker fra i Raw Air-sammendraget.

Mann døde etter fall i Moss sentrumMannen ble erklært død onsdag ettermiddag.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »