Storhamar vant på Jordal – kan sikre NM-tittelen tirsdag

• 36 sec. here
  • News: 21%

Storhamar Nyheter

Vålerenga Hockey

Storhamar vendte til 4-2-seier over Vålerenga på et fullsatt Jordal Amfi og kan sikre NM-tittelen i ishockey i egen hall tirsdag.

Etter finaleseriens første borteseier leder Storhamar 3-1 i best av sju kamper og har tre forsøk på å ta den fjerde og avgjørende seieren.

Storhamar fikk en pangstart på kampen da Martin Rønnild scoret etter bare 33 sekunder, men det var Vålerenga som kunne gå til den første pausen med ledelse. Gjestene løsnet de fem første skuddene på mål i perioden og sikret seg et kraftig overtak på skuddstatistikken, men laget måtte grave dypt for å ri av spill tre mot fem da Andreas Martinsen og Jacob Berglund vel midtveis i perioden pådro seg tominuttere med et halvminutts mellomrom.

KjempejobbI periodens siste minutt lyktes Storhamar med en kontring da Solberg mistet pucken i farlig posisjon. Quenneville satte inn 3-2-målet på pasning fra Eirik Salsten.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 6. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Storhamar tok nytt stikk i NM-finalen i ishockey(Storhamar - Vålerenga 4–1, 2–1 i kamper) Storhamar var flere hakk bedre enn Vålerenga fredag.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Vålerenga snudde på 40 sekunder – utlignet i NM-finalen(Vålerenga – Storhamar 5–2, 1–1 i kamper) Storhamar tok ledelsen i Jordal Amfi, men «Iskrigerne» slo kraftig tilbake
Kilde: Aftenposten - 🏆 31. / 51 Les mer »

Historisk seier for Vålerenga – matchball i JordalLivestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag
Kilde: TV 2 Nyhetene - 🏆 29. / 51 Les mer »

Historisk seier for Vålerenga – kan avgjøre på JordalLivestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag
Kilde: tv2sport - 🏆 13. / 63 Les mer »

Storhamar latterliggjorde Vålerenga - overlegne i første finalekampStorhamar tok første finale-stikk på CC-Amfi.

Vraket Vålerenga-spiller ledet an da Storhamar fikk drømmestartVertene knuste rivalen.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »