Storhamar vant igjen mot Vålerenga – kan avgjøre NM-finalen på tirsdag

• News: 37%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Livestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag

JORDAL AMFI : Storhamar slo Vålerenga 4-2 borte på Jordal Amfi og leder dermed 3-1 i kamper i NM-finalen. Med seier i neste kamp er Storhamar NM-vinnere.

Verken Salah eller Núñez har vært i toppform for et formsvakt Liverpool den siste tiden. Torsdag ble det europaligaexit etter tap over to kamper for italienske Atalanta. I seriesammenheng har det blitt tap for Crystal Palace og uavgjort mot Manchester United de to siste rundene.Likevel er Liverpool fortsatt med i kampen om serietittelen i England. Seieren sender laget à poeng med Arsenal på tabelltopp.

Midtbanespilleren var tydelig knust når han innså hva som hadde skjedd. Møller Dæhli skal ha pådratt seg en strekk i leggen. Det var Tadej Pogacar som var først over målstreken. 30 kilometer fra mål tråkket sloveneren til. Han parkerte resten av hovedfeltet og fikk raskt en luke på ett minutt.– Han viser ingen svakhetstegn, det er en suveren vinner, var dommen til TV 2s ekspert Mads Kaggestad da det gjenstod 15 kilometer.Det er andre gang Pogacar vinner klassikeren.Tobias Halland Johannessen kom inn med feltet bak Pogacar og Bardet. Det ble en vill kamp om den siste pallplassen.

Gjestene tok ledelsen like før pause da Herman Stengel svingte inn en corner fra venstresiden. I boksen var midtstopper Jesper Taaje råsterk da han stanget inn 1-0.Fire minutter ut i andre omgang trodde Lars-Christopher Vilsvik at han hadde doblet ledelsen, men vingbacken var i offside da han ble spilt alene med keeper av Marco Farji.

- Dette må vi si er solid fremgang for Ruud fra forrige finalekamp mot Tsitsipas . Det står 5-5 og går litt mot tiebreak, dette.- Ruud går opp i 4-3 på egen serve. Klarer Tsitsipas å følge opp?

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 29. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Storhamar tok nytt stikk i NM-finalen i ishockey(Storhamar - Vålerenga 4–1, 2–1 i kamper) Storhamar var flere hakk bedre enn Vålerenga fredag.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Storhamar knuste Vålerenga: - Ville ha revansjStorhamar hadde full kontroll på Vålerenga.
Kilde: tv2sport - 🏆 13. / 63 Les mer »

Vålerenga utlignet NM-finalen mot Storhamar – hattrick fra KarterudOslo-klubben leverte en strålende kamp.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Karterud senket Storhamar og kysset logoen: – Min hyllest til Vålerenga(Vålerenga – Storhamar 5-2) Kun sekunder etter at Vålerenga havnet under, tok Jørgen Karterud ansvar og utlignet. Det skulle bli starten på en fantastisk kamp for den lokale helten.
Kilde: Dagsavisen - 🏆 25. / 51 Les mer »

Vraket Vålerenga-spiller ledet an da Storhamar fikk drømmestartVertene knuste rivalen.

Storhamar latterliggjorde Vålerenga - overlegne i første finalekampStorhamar tok første finale-stikk på CC-Amfi.