• News: 18%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Livestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag

Det var Storhamar som tok ledelsen først på Jordal Amfi ved Marcus Bryhnisveen, men litt over minuttet senere utlignet Jørgen Karterud til 1-1. Det var også resultatet etter første periode.

Molde-fansen har håpet på positive nyheter rundt skadesituasjonen til Fredrik Gulbrandsen som skadet seg i serieåpningen. – Det er ikke kampen mot Glimt som avgjør serien, så vi får prøve å være litt smarte. Hvis jeg må ta noen ekstra dager, får jeg bare gjøre det. Vi må bare se. Dagen før vant Nadal 6-2, 6-3 over Flavio Cobolli i det som var hans første kamp siden januar og første på grus siden han slo Casper Ruud i Roland-Garros-finalen i juni 2022. De siste sesongene har 37-åringen vært plaget med skader.

I sesongen 23/24 har Hegerberg spilt 26 kamper, scoret 24 mål og hatt fem assister for Lyon i alle turneringer.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 13. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Strøm scoret mot gamle lagkamerater da Storhamar knuste VIF:(Storhamar – Vålerenga 5-1) VIF kom godt ut i den første perioden, men etter tidligere VIF-back Villiam Strøms 1-0-scoring var Storhamar det beste laget i den første NM-finalen.
Kilde: Dagsavisen - 🏆 25. / 51 Les mer »

Start-profil sendt til sykehus:Livestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag
Kilde: tv2sport - 🏆 13. / 63 Les mer »

Nordmann debuterer på PGA-tourenLivestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag

L'Équipe: Mot kontraktsforlengelse for Ada HegerbergLivestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag

Lyn herjet med AalesundLivestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag

Luis Enrique hyllet av Xavi: – ForbløffetLivestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag