• 📰 NettavisenSport
  • 19 sec. here

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Elise Stenevik fikk de siste minuttene som innbytter da Everton påførte Liverpool et stygt 0-3-tap i byderbyet i engelsk kvinnefotball søndag.

Stenevik, som ble hentet til Everton fra svenske Eskilstuna foran inneværende sesong, ble sendt på banen i overtiden da gjestene skulle trygge det som ble en svært komfortabel seier.Megan Finnigan brukte bare fire minutter på å sende bortelaget i ledelsen med hodet etter et innlegg. 2-0 kom etter drøye halvtimen da Jess Park rundet keeper og trillet ballen i det åpne Liverpool-målet.

To minutter før full tid utnyttet samme Park surr i Liverpool-forsvaret og fant lagvenninnen Hanna Bennison alene med keeper. Hun satte enkelt inn mål nummer tre for gjestene. Liverpool, som presset på for en redusering i sluttminuttene, kom kraftig ned på jorda etter å ha beseiret regjerende ligamester Chelsea 2-1 i serieåpningen.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer: