• 44 sec. here
  • News: 21%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Stavanger Oilers klatret til 3.-plass i eliteserien ishockey ved å slå Vålerenga 6-2 på bortebane. Serieleder Sparta måtte slite for å slå Ringerike.

Oilers tok ledelsen snaut halvveis i første periode ved Bryce Gervais og ga den aldri fra seg. Etter to perioder sto det 2-3, men gjestene økte ledelsen tre ganger i den siste perioden. Gervais scoret to mål og hadde også en assist.

Ikke lenge etter ledermålet ble det slagsmål mellom Vålerengas Didrik Nøkleby Svendsen og gjestenes Tommy Kristiansen etter en stygg takling fra Oilers-spilleren, og begge fikk matchstraff. På vei ut gjorde Kristiansen en ufin gest mot hjemmefansen. Stjernen knuste kriserammede Manglerud Star 7-1 med tre mål av Austin Cangelosi og forsvarte 2.-plassen, mens serieleder Sparta måtte vente lenge på scoring mot Ringerike. Gjestene holdt nullen til det var spilt 53.42 minutter, men da fikk Henrik Knold inn ledermålet. Martin Grönberg fastsatte resultatet til 2-0 i tomt bur 17 sekunder før slutt. Dermed har Sparta fortsatt seks poengs luke på tabelltopp.

Frisk Asker slo Lillehammer 5-2 og trygget 5.-plassen. Kampen mellom Storhamar og Grüner ble utsatt på grunn av sykdom hos sistnevnte.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 21. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Fikk matchstraff - så gjorde han detteStavanger Oilers-spiller Tommy Kristiansen fikk matchstraff mot Vålerenga.
Kilde: tv2sport - 🏆 13. / 63 Les mer »

Direkte fra 18.30: Følg Vålerenga-Oilers direkte og chat med vår reporterNy storkamp venter for Oilers.
Kilde: StvAftenblad - 🏆 30. / 51 Les mer »

Kari i alle kanalerTi måneder før lokalvalget synes taktikken til flertallskameratene i Stavanger å være klar: Alle de seks partiene skal få skinne litt, men ordfører Kari Nessa Nordtun (Ap) skal skinne sterkest av alle og hele tiden.

Tannløst Kroatia klarte kun uavgjort mot Marokko: – Dette var vanskeligDet var få tegn til at Kroatia spilte VM-finale for fire år siden da Luka Modric og lagkameratene måtte nøye seg med 0-0 mot Marokko i Qatar onsdag.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Her får Endre (25) cellegift- Dagen etter at jeg fikk vite at jeg hadde kreft og at jeg måtte fjerne en testikkel, delte Aksel Lund Svindal at han hadde vært gjennom det samme.
Kilde: dagbladet - 🏆 2. / 68 Les mer »

Zuccarello med assist i suveren Wild-seierWinnipeg Jets måtte se seg slått hele 1-6 av Mats Zuccarellos Minnesota Wild onsdag. Nordmannen noterte seg for assist til lagets fjerde mål.