• 42 sec. here
  • News: 20%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Stavanger Oilers måtte virkelig slite for å ta alle poengene i den utsatte seriekampen hjemme mot Ringerike i eliteserien ishockey. Det ble knepne 4-2.

Kampen skulle vært spilt i første serierunde, men da var Stavanger opptatt med spill i mesterligaen.

Det startet bra for de regjerende mesterne da Colton Beck ga hjemmelaget 1-0 midtveis i første periode. Gjestene utlignet så til 1-1 ved Marius Carho Hansen i midtperioden i spill fem mot fire. Deretter sendte Bryce Gervais Oilers opp i ny ledelse midtveis i perioden. Den notoriske måltyven Dan Kissel var framme og satte 3-1 i tredje periode, og snaue fem minutter før slutt reduserte Hansen med sitt annet mål for kvelden til 2-3 i overtallsspill.

Til tross for et tidvis stort overtak ble det bare 4-2 etter at Kissel satte pucken i åpent mål på tampen. Etter sju kamper forrige sesong hadde Stavanger 12 poeng. Nå har laget 10 poeng etter seks kamper og ligger således rundt fjorårsskjema. Rogalandsklubben har samtidig ikke imponert i sesonginnledningen.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 21. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Direkte fra 18.00: Følg Oilers-Ringerike og chat med vår reporterOilers må slå tilbake etter stygt tap for Stjernen.
Kilde: StvAftenblad - 🏆 30. / 51 Les mer »

Faret signerte for OilersVegar Faret har signert proffkontrakt med Stavanger Oilers ut inneværende sesong.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Dro til Monaco for å friste datagiganter med tomter i RogalandArbeidet med å skaffe Rogaland datasentre, milliardinvesteringer og kanskje tusenvis av jobber strekker seg fra fylkeshuset i Stavanger til Monaco.

Stavanger: Flertall vil ikke ha økt cruisetrafikk77 prosent av de spurte i en innbyggerundersøkelse ønsker at cruisetrafikken holdes på dagens nivå eller reduseres.