• 18 sec. here
  • News: 10%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Hun leverte ujevnt spill og en runde med seks birdier, fire bogeyer og en dobbeltbogey.

Skarpnord er seks slag bak den indiske lederen Aditi Ashok, men bare to slag fra spillerne på delt 2.-plass. De øvrige norske er lenger nede på listene. Maiken Bing Paulsen endte fem slag over par og er på delt 49.-plass, mens Renate Grimstad og Madelene Stavnar gikk sju slag over par og er på delt 65.-plass.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 21. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Skarpnord langt framme i KenyaMarianne Skarpnord gikk åpningsrunden på par og er på delt 12.-plass etter første dag av Kenya Open i golf, som inngår i kvinnenes europatour.
Kilde: vgsporten - 🏆 18. / 53 Les mer »

Djokovic vant Australian Open med tre centimeters rift i hamstringenCraig Tiley, turneringsdirektør for Australian Open, sier at Novak Djokovic gjennomførte turneringen med en tre centimeters rift i venstre hamstring.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Ruud får tøff konkurranse i Mexico etter turneringspausenCasper Ruud spiller sin første turnering etter Australian Open-nedturen i Mexico. Der får han selskap av blant andre Carlos Alcaraz og Stefanos Tsitsipas.

- Babyen reddet livet mittAbis migreneanfall var noe langt mer alvorlig: - Legene kunne ikke tro det.
Kilde: dagbladet - 🏆 2. / 68 Les mer »

Saudi-Arabia fikk plass i Fifa-styretSaudi-Arabia fortsetter å øke innflytelsen i verdensfotballen. Onsdag sikret landet seg en representant i styret til Det internasjonale fotballforbundet (Fifa).

Mistet jobben og vennene etter detteAlli McLaren (30) ble plutselig overfalt midt på gata. Det var bare starten på et to år langt mareritt.