• 57 sec. here
  • News: 26%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Etter gårsdagens historiske Formel 2-seier, leverte Dennis Hauger (19) fra start under søndagens løp i Monaco. Så ville ikke de beryktede marginene spille på lag. Hauger ble til slutt nummer syv.

Fra niende startposisjon leverte 19-åringen en enorm start og tjente fire plasser iløpet av den første runden i de trange gatene i fyrstedømmet. Filipe Drugovich dro fra i front, mens Hauger stabiliserte seg på 5.-plass bak Juri Vips og Jack Doohan, som ble som en liten propp i front.Hauger presset lenge med sine supersoft-dekk før han gikk inn på den 10. runden. Med ferske dekk satte han også løpets raskeste runde på runde nummer 14.

Fem runder senere måtte sikkerhetsbilen i aksjon. Det var det flere av løpets fremre biler å benytte seg av, men pitstoppene gikk langt fra knirkefritt. Bergingen av bilen til Amaury Cordeel blokkerte utgangen av depoet. Dette forhindret bilene i front i noen sekunder, men Hauger var for langt bak i feltet til å kunne dra nytte av arrangørtabben.

Haugers gambling med dekkene tidlig i løpet gjorde at han tapte to plasser på at sikkerhetsbilen måtte i aksjon. – Dette var synd, men slik er det i Monaco. Det er tilfeldigheter. Noen ganger har man flaks, men denne gangen hadde Dennis uflaks, sa Viaplay-kommentator Atle Gulbrandsen. BLE HISTORISK LØRDAG: Dennis Hauger vant sprintløpet i Monaco. Aldri før har en nordmann vunnet et Formel 2-løp. Søndag fulgte han opp med en 7.-plass etter å ha startet i niende beste startspor.Etter hvert som løpet skred frem, ble det mye køkjøring, som det ofte blir i Monaco. Hauger endte på 7.-plass. og noterte seg for nye poeng i sammendraget. Gårsdagens seier var verdt ti poeng.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 6. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Hauger med første Formel 2-seier i Monaco: – Eventyrlig imponerendeDennis Hauger (19) tok sin første Formel 2-seier og ble den første nordmannen til å vinne et race i Monaco under lørdagens sprintløp.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Strømprisene stiger igjen søndagEtter flere dager med lavere priser, er strømfesten over for denne gang. Unødvendig 🤬🤬🤬
Kilde: e24 - 🏆 20. / 51 Les mer »

Skremt av ensrettingen: «Utidige forsøk på å kneble debatten»Tidligere toppdiplomat og Nato-ambassadør Kai Eide opplever en innsnevret debatt etter Russlands krig Forsøkene på å kneble kai_eide kommer nok snart.
Kilde: Klassekampen - 🏆 12. / 63 Les mer »

Funnet død i søppeldunkNabolaget er i sjokk etter at Barbara Noaves ble funnet i sin egen hage.
Kilde: dagbladet - 🏆 2. / 68 Les mer »

Vil tvangssterilisere alle gutterToppolitiker setter hardt mot hardt etter at Oklahoma innførte USAs strengeste abortlov.