Selvmål og keepertabbe for West Ham: Åpner for Liverpool og Chelsea

• 26 sec. here
  • News: 14%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

(Newcastle-West Ham 3–2) På fire minutter satte West Ham ballen ballen i eget nett og rotet det til med en stor keepertabbe og fikk en mann utvist.

West Ham var nummer fire foran møtet med Newcastle lørdag. Rett bak jager Chelsea og Liverpool den plassen, som gir Champions League-spill.

Dermed var presset lagt på West Ham foran 2. omgang. Først reduserte Issa Diop etter 71 minutter. Ti minutter etter utliget Jesse Lingard på straffe. Og da det kanskje så ut som om West Ham likevel skulle klare å ta poeng med ti mann, kanskje til og med alle tre, så var det innbytter Joseph Willock som scoret for Newcastle.

Hjemmelaget dominerte før hvilen. Tempoet var høyere enn hos motstanderen. De gikk rett i angrep, mens West Ham spilte defensivt.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 6. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Opptur for Arsenal – West Bromwich rykket ned(Arsenal – West Bromwich 3–1) Sam Allardyce (66) har rykket ned fra den øverste divisjonen for første gang i sin 30 år lange managerkarriere. På motsatt benk kunne Mikel Arteta (39) smile for tre poeng etter tre praktfulle mål.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Nå går britene på pubEngland var det europeiske landet med de høyeste dødstallene. Nå er over halvparten av befolkningen vaksinert, og tirsdag åpner barer og frisører.
Kilde: btno - 🏆 4. / 63 Les mer »

Mener Super League-klubbene må straffes med minuspoengChris Sutton er klar på at Manchester United, Manchester City, Liverpool, Arsenal, Tottenham og Chelsea må straffes hardt.
Kilde: Nettavisen - 🏆 1. / 68 Les mer »

Liverpool-eieren beklager til Klopp & coLiverpool-eier John W. Henry beklager til Jürgen Klopp og spillerne. Jaggu en dårlig beklagelse må jeg si Er FSG den første til å legge ut en tale? Har Glazer gjort dette enda? Samme PR rådgiver som BP?