• 📰 db_sport
  • 22 sec. here

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Martin Ødegaard fulgte opp kompisen og landsmannen Erling Braut Haalands storspill. Ødegaard ble kåret til banens beste og scoret da Arsenal snudde 0-1 til 2-1 hjemme mot Fulham. Arsenal topper Premier League-tabellen.

Arsenal - Fulham 2-1 Det så riktignok lenge mørkt ut for serieleder Arsenal:. Aleksandar Mitrovic sendte Fulham i ledelsen borte mot Arsenal tidlig i 2. omgang, etter en stor tabbe fra Arsenal-stopper Gabriel Magalhaes. Mitrovic snappet ballen fra Gabriel, som var bakerste mann, hvorpå serberen iskaldt satte inn 1-0 til vertenes store frustrasjon.. Men bare åtte minutter seinere utliknet hjemmelaget.

Ødegaard rosesArsenal tok dermed sin fjerde strake seier og topper fremdeles Premier League-tabellen, to poeng foran Manchester City og Brighton.. Martin Ødegaard ble for øvrig kåret til banens beste spiller av Sky. Den norske Arsenal-kapteinen var briljant og dikterte spillet i hjemmelagets snuoperasjon, krydret med lekre detaljer og stikkere som kunne og kanskje burde ledet til flere scoringer..

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.

Bra dere klarte å skvise inn haaland sitt navn.

Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 14. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Jakob Ingebrigtsen herjet og vant med supertidJakob Ingebrigtsen (21) herjet i Lausanne og løp inn til årsbeste i verden.
Kilde: tv2sport - 🏆 13. / 63 Les mer »

Ødegaard fortsetter å score - hylles i England: - Det var strålendeMartin Ødegaard (23) scoret da Arsenal snudde kampen og vant over Fulham på hjemmebane.

Liverpool tangerte rekord -scoret ni (!) mot BournemouthEt revansjelystent Liverpool scoret hele fem mål i første og fire i andre omgang. Roberto Firmino glitret og noterte seg for fem målpoeng.

Evjen scoret da AZ tok seg til gruppespill i EuropaAZ-vingen Håkon Evjen scoret det første målet da det nederlandske laget slo Gil Vicente 2-1 på fremmed gress i conferenceligakvalifiseringen torsdag.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Løsningen på Liverpools skadekrise og dårlige start koster 1,2 milliarder - Sporten.comDa midtbanespiller Marcos Llorente scoret målet som sendte Liverpool ut av Champions League i 2019/20 sesongen ble manager Jürgen Klopp sin interesse enda
Kilde: Sporten_com - 🏆 3. / 68 Les mer »

Liverpool scoret ni mål i storseieren mot Bournemouth: – De blir ydmyket så til de graderLiverpool ser ut til å være friskmeldt etter den blytunge seriestarten.
Kilde: Nettavisen - 🏆 1. / 68 Les mer »