• 📰 db_sport
  • 22 sec. here

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Erling Braut Haaland (22) scoret da Manchester City vant 2-0 over spanske Girona i treningskamp. Men nordmannen får kritikk: - Han spilte uryddig og usammenhengende, skriver lokalavisa.

Manchester City - Girona 2-0Kevin De Bruyne sendte City i ledelsen etter fem minutter på Academy Stadium i Manchester lørdag ettermiddag. Haaland økte til 2-0 rett før det var spilt 20 minutter. Pasning: De Bruyne.. Nordmannen markerte seg ikke spesielt utover scoringen. Lokalavisa Manchester Evening News er kritisk på spillerbørsen:. - Målet var bra.

Han gjorde seg populær da han gikk rett bort til fansen etter kampen og ble med på selfie.. Motstander Girona ligger på 13. plass i La Liga. Dette var den eneste treningskampen før alvoret starter opp igjen etter VM.. City møter Liverpool i ligacupen torsdag. Deretter venter Leeds i Premier League 28. desember.. City-spillerne som ikke har deltatt i VM, har vært på treningsleir i Abu Dhabi.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.

Usammenhengende?

Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 14. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Haaland tilbake med mål etter VM-pausenErling Braut Haaland scoret i Manchester Citys første treningskamp etter VM-pausen. Spanske Girona ble slått 2-0 lørdag.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Haaland tilbake med scoring – byttet ut med norsk stortalent(Manchester City – Girona 2–0) Ferien er for alvor over for Erling Braut Haaland (22). I lørdagens treningskamp mot Girona trengte han bare et drøyt kvarter på å score.
Kilde: vgsporten - 🏆 18. / 53 Les mer »

Haaland tilbake med scoring – doblet ledelsen for City(Manchester City – Girona 2–0, kampen pågår) Ferien er for alvor over for Erling Braut Haaland (22). I lørdagens treningskamp mot Girona trengte han bare et drøyt kvarter på å score.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Manchester United enig om å bytte draktsponsorStorklubben Manchester United har kommet til enighet med Teamviewer om å se seg om etter en ny draktsponsor.

Streik tvinger Manchester United til å redusere publikumskapasitetenManchester United må skuffe 12.000 supportere som skulle på ligacupkampen mot Burnley fordi ambulansepersonell er i streik.