Sørloth scoret to – mestscorende i La Liga i 2024

• News: 47%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Livestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag

Alexander Sørloth fortsatte storformen da Villarreal vant 3-0 hjemme over Rayo Vallecano i La Liga søndag kveld.

Sørloth klatret også opp på 2.-plass på toppscorerlisten i ligaen. Bare Artem Dovbyk har notert seg med flere scoringer enn 28-åringen. Jude Bellingham står riktignok også på 17 mål denne sesongen.Sørloth er brennhet om dagen og står med fem mål på hans fem siste kamper for Villarreal og Norge. Forrige seriekamp ble også nordmannen matchvinner da han sikret 2-1-seier borte mot Almeria to minutter på overtid.

Wissam Ben Yedder ga Monaco ledelsen etter bare ett minutt før Alexandre Lacazette og Saïd Benrahma snudde kampen for Lyon. Ben Yedder utlignet, men Malick Fofana sørget for Lyon-seier. PSG skal kommende uke ut i semifinale i Champions League mot Borussia Dortmund. Bortemøtet spilles onsdag, mens hjemmekampen er lagt til tirsdag 7. mai.Storhamar slet hjemme mot Oppsal og vant med ett mål, men tok seg til semifinale i sluttspillet i håndball med bunnsolide 39-27 borte i Oslo.

FFK har ikke tapt siden serieåpningen mot Bodø/Glimt og imponerer i sitt første år i Eliteserien siden 2012. Seieren gjør at Fredrikstad er på 6.-plass. Sandefjord står fortsatt uten seier.– Man må ta hatten av, sa FFK-trener Mikkjal Thomassen til Fredriksstad Blad. Sandefjord hadde noen kjempesjanser i den første omgangen, men maktet ikke å få ballen over streken. Deretter fikk Bjørlo muligheten da han ble spilt fram av Sondre Sørløkk og satte inn 1-0.

KBK har også imponert i sesongåpningen. Klubben ga hjemmelaget et vanskelig utgangspunkt før andreomgangen søndag, men var til slutt mest fornøyd med ett poeng. Kort tid senere satt også Elias Melkersen hodet til ballen og ordnet 2-2. Lars-Christopher Vilsvik prikket inn et perfekt innlegg, og Melkersen styrte på vakkert vis inn sin første eliteseriescoring siden oktober i fjor.Onsdag møtes klubbene i cupen til en reprise av søndagens oppgjør. Godset drar videre til Bodø søndag, mens KBK tar imot HamKam på hjemmebane samme dag.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 13. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Alexander Sørloth jakter toppscorertittelen i La Liga etter to nye mål(Villarreal – Rayo Vallecano 3–0) Med 17 scoringer er nordmannen nå likt med Real Madrid-stjernen Jude Bellingham.
Kilde: Aftenposten - 🏆 31. / 51 Les mer »

Sørloth jakter toppscorertittelen i La LigaLivestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag
Kilde: TV 2 Nyhetene - 🏆 29. / 51 Les mer »