• 📰 vgsporten
  • 24 sec. here

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

(Casper Ruud-Felix Auger-Aliassime 6–1, 6–2) Casper Ruud er klar for semifinalen i Montreal-turneringen etter å ha vartet opp med festspill og feid hjemmefavoritten Felix Auger-Aliassime av banen i løpet av 74 minutter.

– Jeg har spilt bra fra første poeng i første kamp, til siste poeng i dagens kamp, sier en åpenbart og selvfølgelig veldig fornøyd Casper Ruud i et intervju vist under Discoverys sending.

Casper Ruud tok seg til kvartfinalen i ATP 1000-turneringen i Montreal ved å slå spanske Roberto Bautista Agut med 2–1 i sett torsdag. Det oppgjøret tok tre timer og 18 minutter, med et avbrudd for regn - og inkludert en– Jeg kjente det i beina og intensiteten var tøff å takle, men heldigvis kom det regn.

– Det var en av de dagene da alt går i én spillers vei, og i dag gikk det min vei, konstaterer Ruud etter oppgjøret.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 18. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Casper Ruud fikk advarsel etter toalett-krangel(Ruud – Bautista Agut 1–1, kampen pågar) Tennisstjernen Casper Ruud ble irettesatt av dommeren fordi nordmannen ikke brukte en toalett-pause riktig.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Ruud møter hjemmehåp i kvartfinalen i Montreal: – Tar med meg godt spillFelix Auger-Aliassime står på motsatt banehalvdel for tennisesset Casper Ruud i kvartfinalen av Masters 1000-turneringen i canadiske Montreal fredag kveld.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Casper Tengstedt scoret tre i ny RBK-seier: – Det stinker klasse(Sandefjord – Rosenborg 2–5) Han scoret i RBK-debuten og fortsatte med tre mål og skaffet straffe da Sandefjord ble senket. Casper Tengstedt (22) har fått en drømmestart i Rosenborg.

Ruuds kamp i Montréal stoppet av regnCasper Ruuds kamp mot spanske Roberto Bautista Agut har blitt stoppet av regn i Montréal i Canada.

Tengstedt-hat trick sørget for RBK-seier i målfesten i Sandefjord: – Det var fett!22-år gamle Casper Tengstedt herjet for Rosenborg og scoret tre ganger i 5-2-seieren borte mot Sandefjord i Eliteserien fredag. RBK har nå fire strake seirer.