Ruud fortsetter å håve inn millioner – kan passere fjoråret med ny finale i Paris

• 📰 vgnett
  • 50 sec. here
  • 4 min. at publisher
  • News: 30%

Casper Ruud Nyheter

French Open,Tennis

Med finaleplass i French Open vil Casper Ruud (25) allerede ha tjent mer penger denne sesongen enn han gjorde i løpet av hele fjorårssesongen.

Dagen før nordmannen går i gang i storturneringen i Paris, har han tjent om lag 2,43 millioner dollar. Finaleplass i Roland-Garros vil bety ytterligere 1,2 millioner dollar. Det vil ta nordmannen opp i 3,5 millioner, snaue 400.000 mer enn det som var tilfelle for hele fjoråret.

Det blir sjette gang Ruud setter føttene sine på grusen i den første runden i Paris. De fire første årene endte det med 2. runde og 3. runde . De to siste årene har han tatt seg til finalen, der han har tapt.Genève, grus Genève, grus Ruud har tidvis demonstrert stjernetakter i årets sesong. I februar tok han seg til to strake finaler i Mexico, før han i Masters-turneringen i Indian Wells nådde kvartfinalen.

I begynnelsen av april nådde han finale i Masters-turneringen i Monte-Carlo, der blant andre Djokovic ble beseiret på veien. Finaletapet mot Stefanos Tsitsipas ble revansjert i Barcelona en uke senere. For få dager siden gikk han til topps i Genéve. Øverst på inntjeningstoppen denne sesongen har Jannik Sinner en solid luke til sine konkurrenter. Den italienske verdenstoeren har tjent 4,46 millioner euro, mye av det takket være finaletriumfen i Australian Open.

French Open Tennis

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 6. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Ruud med heftig snuoperasjon – spiller finale om under tre timerCasper Ruud var i kjempetrøbbel mot den 56.-rangerte italieneren Flavio Cobolli i semifinalen i Genève Open, men kjempet seg til seier og nok en finale.
Kilde: Nettavisen - 🏆 1. / 68 Les mer »

John McEnroe om Holger Rune Legende reagerer:John McEnroe spår Casper Ruud-suksess i French Open, men slår alarm om Holger Rune.
Kilde: dagbladet - 🏆 2. / 68 Les mer »

Måpte da Ruud tok ny tittel: - Helledussen!Casper Ruud (25) varmet opp til Roland-Garros med titteltriumf på en hektisk dag i Genève.
Kilde: tv2sport - 🏆 13. / 63 Les mer »

Fullstendig uslåelige med Hugo Vetlesen i drømmeduo med Philip ZinckernagelDet virker som om Club Brugge tok en gigangtisk vitaminpille etter de sparket manager Ronny Deila for litt over en måned siden. - Fra å være erklært utenfor
Kilde: Sporten_com - 🏆 3. / 68 Les mer »

Ny runde med «gjengknusing» etter år med bekymringerGjengkriminaliteten har nok en gang vokst ut av kontroll, og igjen skal man drive med gjengknusing.

Kom med rasisme-kritikk av NIF - Idrettsforbundet truer meg med søksmålDagen etter at Daniel Getaneh Hatland hadde sluttet i protest, kom det en uventet e-post fra NIF. - Jeg lar meg ikke true til taushet, sier Hatland til TV 2.
Kilde: TV 2 Nyhetene - 🏆 29. / 51 Les mer »