Ronaldo-erstatteren sendte United mot finale

• 31 sec. here
  • News: 16%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Wout Weghorst (30) scoret sitt første mål for Manchester United da de tok første stikk i Ligacupens semifinale.

Ikke siden Europa League-triumfen i 2017 har Manchester United vunnet et trofé. Nå er de røde djevlene på god vei mot en finale som kan gi dem en etterlengtet pokal.

FØRSTE MÅL: Wout Weghorst doblet Manchester Uniteds ledelse på City Ground med sitt første mål for klubben. Foto: Tim Goode – Man vil alltid score mål og det er viktig å få det første. Jeg er veldig glad. Det var et viktig øyeblikk, siden vi fikk 2-0 rett før pause. Det ga oss en god følelse inn til pause, sier Weghorst til Sky Sports.På City Ground tok det kun seks minutter før Marcus Rashford sendte bortelaget i ledelsen. Uniteds nummer ti scoret sitt tiende mål på ti kamper etter VM-pausen etter et lekkert dribleraid.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 13. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Manchester United ett skritt nærmere finale etter storseier(Nottingham Forest – Manchester United 0–3) Ustoppelige Marcus Rashford (25) scoret på et utsøkt dribleraid, mens Wout Weghorst (30) satte sitt første United-mål. Nå lukter det finale allerede.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Har satt opp brasilianer i La Liga på lista sammen med Harry Kane og Victor OsimhenDet blir stadig tydeligere at Manchester United skal ha på plass en stjernespiss og at de er villige til å betale for det. - Denne våren får det holde med en låneavtale for Wout Weghorst, men til sommeren skal en 'edelig løsning' på plass. Både Tottenham sin målmaskin Harry kane og Napoli stjerne
Kilde: Sporten_com - 🏆 3. / 68 Les mer »

Brann-spilleren er klar for Manchester UnitedHun ble beskrevet som hjertet og sjelen i Brann. Nå er hun solgt.
Kilde: btno - 🏆 4. / 63 Les mer »

Lisa Naalsund klar for Manchester UnitedLisa Naalsund (27) skifter ut Brann med storklubben Manchester United i den engelske superligaen for kvinner.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Brann-stjerne til Manchester UnitedDe suverene serie- og cupmesterne fortsetter å selge spillere til utenlandske storklubber.

Jobber med et bud på Rosenborg-spiss etter å ha fått mange millioner sendt fra MoldeSporten.com lesere var rimelig samstemte i å mene at 40 millioner (inkludert bonuser) var for mye å betale for Veton Berisha, spesielt med tanke på at Viking, for noen få måneder siden solgte landslagsspilleren til Hammarby for ganske nøyaktig halvparten. Nå skal 'Bajen' finne en erstatter, og m