• 39 sec. here
  • News: 19%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

(Juventus-Crotone 3–0) Cristiano Ronaldo (36) og Romelu Lukaku (27) utkjemper en heidundrende duell om å bli storscorer i Serie A - og Zlatan Ibrahimovic (39) lurer også i sivet.

Cristiano Ronaldo scoret to ganger mot Crotone mandag kveld - da Juventus vant greit 3–0 og inntok 3. plassen, bak Inter og AC Milan, på tabellen.

Ronaldo har dermed 18 Serie A-mål denne sesongen - mot Lukakus 17, etter at han scoret én gang i byderbyet mot AC Milan søndag. Zlatan Ibrahimovic er en av flere spillere som følger på 14 mål.Med seier i en hengekamp blir avstanden fram til Inter bare fem poeng for Juventus - og ett poeng fram til AC Milan. Det betyr at det ikke er helt utenkelig at Juventus kan ta enda en Scudetto-tittel.

Ronaldo scoret med to herlige hodetreff hjemme i Torino mandag kveld. Scoringene kom i løpet av åtte minutter i slutten av 1. omgang. Det siste målet kom ved amerikaneren Weston McKennie. Dermed er Cristiano Ronaldo nå oppe i 90 mål totalt for Juventus i alle turneringer - siden han kom til klubben sommeren 2018.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 6. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Nordmenn brukte mer tid på nettet i fjorNordmenn brukte mer tid på internett i det første koronaåret. I snitt brukte befolkningen 3 timer og 22 minutter på internett på en gjennomsnittsdag.
Kilde: e24 - 🏆 20. / 51 Les mer »

Bill og Melinda Gates skal ha blitt enige om avtale før de annonserte skilsmissenBill og Melinda Gates skal allerede ha avtalt hvordan formuen skal deles før de mandag gikk offentlig ut og fortalte verden at de går hver sin vei.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Brasiliansk by bygger Jesus-statue som er høyere enn RiosForeløpig er bare hodet og de utstrakte armene på plass, men det er ingen tvil om at Encantados Jesus-statue blir ruvende. Ja det er viktig å bruke penger på midt i en pandemi.